Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aganamenon The real slim shady FC
Ratoneo 4-3W-3 Tactiek KJC-21
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
37 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Wong geeft de bal voor. Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bliznakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubot zal de hoekschop nemen. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:1

16e minuut.
Kranjc geeft een hoge lob. Daar is Indacochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranjc rent richting de bal. Kranjc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Indacochea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubot neemt de hoekschop. Kranjc rent richting de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot passt de bal in één keer door. Bliznakov heeft problemen om de bal te vangen. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Arresti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. de la Puente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez geeft een hoge lob. Kubot is nu in balbezit. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Arresti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki geeft een lange en hoge pass. Bliznakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Arresti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:2

42e minuut.
Ossoliński speelt de bal door. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki speelt de bal door. Klungelig pakt Kranjc de bal. Kranjc geeft een hoge lob. Arresti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bliznakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 76%, The real slim shady FC 24%.
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:3

46e minuut.
Ossoliński met een sublieme pass. Bufardense rent richting de bal. Bufardense geeft de bal voor. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Arresti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ortíz stond buitenspel. Sayar neemt vlug de vrije trap. Terlecki kopt de bal weg. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc schiet op doel. Arresti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. de la Puente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez geeft de bal voor. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Arresti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bliznakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bliznakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:4

59e minuut.
de la Puente kopt de bal weg. Terlecki geeft een hoge lob. Bliznakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:5

61e minuut.
Brezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezzi geeft de bal voor. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... Arresti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:6

63e minuut.
Bufardense met de inworp. Kubot rent richting de bal. Met opzet legt Bustamante zijn tegenspeler op de grond. Bustamante krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Indacochea heeft problemen om de bal te vangen. Bliznakov is nu in balbezit. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Arresti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:7

72e minuut.
Álvarez geeft een lange en hoge pass. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Terlecki de bal. Terlecki met een sublieme pass. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Terlecki zal de hoekschop nemen. Kranjc springt en kopt de bal. Indacochea probeert de bal met de borst te controleren. Arresti bokst de bal weg. Daar is Indacochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. Kubot kopt de bal weg. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:8

80e minuut.
Brezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brezzi geeft een hoge lob. Bliznakov rent richting de bal. Bliznakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:9

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bufardense met de inworp. Ossoliński probeert naar een medespeler te passen. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arresti probeert wanhopig de bal te grijpen. Bliznakov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bliznakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Arresti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto onderschept slim de pass. Canto geeft de bal voor. Klungelig pakt Kranjc de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Arresti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 68%, The real slim shady FC 32%.
FC Aganamenon - The real slim shady FC 0:9