Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aganamenon Elba zurita
Ratoneo 4-3W-3 Tactiek k riko
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 44.9
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivunović geeft de bal voor. de la Puente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
de la Puente met een sublieme pass. Sul rent richting de bal. Sul speelt de bal door. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sul is nu in balbezit. Sul passt de bal met de wreef. Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Poziemski is nu in balbezit. Poziemski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aganamenon - Elba zurita 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Cardozo geeft de bal voor. Klungelig pakt Brossard de bal. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Maciol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aganamenon - Elba zurita 1:1

30e minuut.
Brossard geeft een lange en hoge pass. Zibla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibla speelt de bal door. Ortíz rent richting de bal. Ortíz draait met de bal, schiet en ... Maciol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Papadopol onderschept slim de pass. Papadopol geeft de bal voor. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain schiet op doel. Arresti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 71%, Elba zurita 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aganamenon - Elba zurita 1:1

50e minuut.
Poziemski is nu in balbezit. Bustamante onderschept slim de pass. Zibla speelt de bal door. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo met de inworp. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz onderschept slim de pass. Ortíz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Ortíz rent richting de bal. Tupã tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tupã krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aganamenon 68%, Elba zurita 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aganamenon - Elba zurita 1:1