Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay USA
332111 Tactiek cio-532-lw
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
76.1 gemiddelde waardering 74.9
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Kudaka passt de bal met de wreef. Benincasa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mullan. Mullan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Grunvald de bal. O`Brien legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grunvald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grunvald neemt zijn aanloop. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - USA 1:0

8e minuut.
Kudaka is nu in balbezit. Kudaka passt de bal in één keer door. Vásquez rent richting de bal. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - USA 2:0

35e minuut.
Russell speelt de bal door. Izzard is nu in balbezit. Izzard probeert naar een medespeler te passen. Sackett rent richting de bal. Sackett haalt uit met een fantastische trap. Barco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Noya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mullan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell geeft de bal voor. Barco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - USA 2:1

40e minuut.
Mullan rent richting de bal. Mullan passt de bal in één keer door. Russell speelt de bal door. Izzard is nu in balbezit. Izzard draait met de bal, schiet en ... Barco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 48%, USA 52%.
Uruguay - USA 2:1

46e minuut.
Balbino is nu in balbezit. Wells onderschept slim de pass. Wells met een sublieme pass. Klungelig pakt Izzard de bal. Izzard draait met de bal, schiet en ... Barco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Vásquez kopt de bal weg. Grunvald rent richting de bal. O`Brien rent richting de bal. Grunvald onderschept slim de pass. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Branch bokst de bal weg. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - USA 3:1

51e minuut.
Kudaka rent richting de bal. Kudaka met een sublieme pass. Agazzi rent richting de bal. Agazzi geeft een hoge lob. Vásquez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Izzard kopt de bal weg. Sackett is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozada. Lozada krijgt een gele kaart. Sackett raakt geblesseerd tijdens het duel. Young komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kudaka speelt de bal door. Agazzi met een sublieme pass. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel. Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - USA 4:1

60e minuut.
Lockhart heeft problemen om de bal te vangen. Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi speelt de bal door. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Balbino met een sublieme pass. Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Kudaka speelt de bal door. Vásquez is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agazzi neemt de hoekschop. Vásquez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peppo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Armas de bal. Armas probeert naar een medespeler te passen. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Morandi kopt de bal weg. Daar is Kudaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudaka speelt de bal door. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Russell speelt de bal door. Balbino is nu in balbezit. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells geeft de bal voor. Sackett krijgt zijn hoofd ertegen. Barco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 43%, USA 57%.
Uruguay - USA 4:1

USA