Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors club Asturias fc
obra maestra Tactiek master
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
48.4 gemiddelde waardering 43.7
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Medek rent richting de bal. Štepselis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medek raakt geblesseerd tijdens het duel. Loera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Grycan kopt de bal weg. Medek rent richting de bal. Medek probeert naar een medespeler te passen. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Medek rent richting de bal. Medek passt de bal zonder na te denken. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Rangel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 1:0

24e minuut.
Loera passt de bal zonder na te denken. Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior passt de bal in één keer door. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Loera verovert de bal door een tackle van achteren. Van Parys met een sublieme pass. Gozer heeft problemen om de bal te vangen. Gozer draait met de bal, schiet en ... Rangel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 2:0

27e minuut.
Folkvord is nu in balbezit. Medek verovert de bal door een tackle van achteren. Medek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gozer de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Rangel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Meijer Junior speelt de bal door. Barreiras rent richting de bal. Barreiras geeft een hoge lob. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 45%, Asturias fc 55%.
warriors club - Asturias fc 3:0

50e minuut.
Kersjes is nu in balbezit. Loera onderschept slim de pass. Loera geeft een lange en hoge pass. Tyszko rent richting de bal. Tyszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 3:1

52e minuut.
Gozer passt de bal zonder na te denken. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj passt de bal met de wreef. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. Colatrella bokst de bal weg. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Štepselis probeert naar een medespeler te passen. Folkvord is nu in balbezit. Medek is nu in balbezit. Folkvord verovert de bal door een tackle van achteren. Folkvord geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Štepselis geeft de bal voor. Inworp. Medek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Dofek springt en kopt de bal. Rangel bokst de bal weg. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Medek geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gozer stond buitenspel. Groszek neemt vlug de vrije trap. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes draait met de bal, schiet en ... Colatrella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Barreiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiras geeft de bal voor. Mihić kopt de bal weg. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tyszko is nu in balbezit. Čarečina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tyszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gręda neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 3:2

72e minuut.
Dofek onderschept slim de pass. Dofek passt de bal zonder na te denken. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Rangel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 4:2

77e minuut.
Gręda met een sublieme pass. Daar is Dofek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groszek rent richting de bal. Dofek verovert de bal door een tackle van achteren. Dofek schiet op doel. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes onderschept slim de pass. Gręda is nu in balbezit. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 4:3

80e minuut.
Negrete onderschept slim de pass. Negrete geeft de bal voor. Daar is Barreiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszko is nu in balbezit. Tyszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Colatrella trapt de bal weg. Barreiras kopt de bal weg. Gozer controleert de bal met de borst. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Rangel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
Grycan geeft de bal voor. Medek controleert de bal met de borst. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Gozer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štepselis rent richting de bal. Gozer onderschept slim de pass. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dofek geeft de bal voor. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał haalt uit met een fantastische trap. Rangel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Asturias fc 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 60%, Asturias fc 40%.
warriors club - Asturias fc 5:3