Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc Cumbancha LLS
The end Tactiek Sorte
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten weak
adequate Passen average
good Verdedigen solid


43e minuut.
Szopeński is nu in balbezit. Calderón Sol onderschept slim de pass. Taixing is nu in balbezit. Taixing haalt uit met een fantastische trap. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Grążawski geeft de bal voor. Inworp. Calderón Sol met de inworp. Taixing geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 66%, Cumbancha LLS 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Metro Fc - Cumbancha LLS 0:0

49e minuut.
Baoqiang rent richting de bal. Baoqiang geeft de bal voor. Cifariello rent richting de bal. Mascarenhas verovert de bal door een tackle van achteren. Mascarenhas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Honrubia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cifariello de bal. Prcović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán onderschept slim de pass. Gaitán speelt de bal door. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Honrubia kopt de bal weg. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daneš probeert naar een medespeler te passen. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 80%, Cumbancha LLS 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Metro Fc - Cumbancha LLS 0:0