Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monterrey La Antigua
la ganadora Tactiek 532 A
42% Balbezit 58%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
43.8 gemiddelde waardering 51.9
solide Schieten redelijk
zwak Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´Anunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González geeft een lange en hoge pass. Rust krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Erg kopt de bal weg. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg passt de bal zonder na te denken. Rust kan de bal niet met de borst controleren. Rust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Salcido kopt de bal weg. D´Anunzio rent richting de bal. Pobuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pobuta krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´Anunzio met de inworp. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan geeft de bal voor. Herrera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - La Antigua 1:0

20e minuut.
Weylant onderschept slim de pass. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics passt de bal met de wreef. Medina is nu in balbezit. Medina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Hofstätter onderschept slim de pass. Villagómez speelt de bal door. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monterrey - La Antigua 1:1

31e minuut.
Kikut geeft de bal voor. Inworp. D´Anunzio met de inworp. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Pelkić bokst de bal weg. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. Pelkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - La Antigua 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 34%, La Antigua 66%.
Deportivo Monterrey - La Antigua 2:1

51e minuut.
Jagodics is nu in balbezit. Jagodics passt de bal zonder na te denken. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Wilczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dedyński speelt de bal door. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dedyński geeft een hoge lob. Kleeberg met een sublieme pass. Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - La Antigua 3:1

78e minuut.
Hofstätter geeft de bal voor. Pobuta rent richting de bal. Pobuta met een sublieme pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Erg is nu in balbezit. Erg geeft de bal voor. Jagodics rent richting de bal. Jagodics draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 42%, La Antigua 58%.
Deportivo Monterrey - La Antigua 3:1