Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagualacticos Asturias fc
jaguars Tactiek master
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
28.7 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Rostad passt de bal met de wreef. Milevoj rent richting de bal. Milevoj met een sublieme pass. Tyszko rent richting de bal. Tyszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Verrev kopt de bal weg. Štepselis geeft de bal voor. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski schiet op doel. Rangel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gręda onderschept slim de pass. Gręda geeft een hoge lob. Kersjes rent richting de bal. Kersjes draait met de bal, schiet en ... Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:1

18e minuut.
Folkvord geeft een lange en hoge pass. Milevoj rent richting de bal. Milevoj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rostad de bal. Rostad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szubartowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Purcărea neemt vlug de vrije trap. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:2

25e minuut.
Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Milevoj heeft problemen om de bal te vangen. Milevoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:3

43e minuut.
Rostad rent richting de bal. Rostad passt de bal in één keer door. Kersjes rent richting de bal. Kersjes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 63%, Asturias fc 37%.
Jagualacticos - Asturias fc 0:4

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gręda de bal onder controle te krijgen. Purcărea is nu in balbezit. Hurtado begaat een overtreding. Purcărea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Enríquez geeft de bal voor. Realdólar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes verovert de bal door een tackle van achteren. Kersjes draait met de bal, schiet en ... Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:5

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szubartowski stond buitenspel. Capuano neemt vlug de vrije trap. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Rostad geeft een hoge lob. Grycan geeft een lange en hoge pass. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes schiet op doel. Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rostad is nu in balbezit. Realdólar rent richting de bal. Kersjes rent richting de bal. Kersjes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Rostad de bal. Rostad passt de bal met de wreef. Kersjes heeft problemen om de bal te vangen. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:6

74e minuut.
Habiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Habiloğlu geeft de bal voor. Folkvord kopt de bal weg. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piqué probeert naar een medespeler te passen. Alves geeft een lange en hoge pass. Stoica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tyszko stond buitenspel. Enríquez neemt vlug de vrije trap. Grycan geeft de bal voor. Kersjes rent richting de bal. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Rostad geeft een hoge lob. Habiloğlu kopt de bal weg. Daar is Kersjes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:7

86e minuut.
Stoica met een sublieme pass. Štepselis is nu in balbezit. Štepselis geeft een lange en hoge pass. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kamberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Purcărea kopt de bal weg. Milevoj rent richting de bal. Milevoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Asturias fc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 71%, Asturias fc 29%.
Jagualacticos - Asturias fc 0:8