Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC warriors club
DSM-5 Tactiek 5-2-2-1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Van Parys rent richting de bal. Van Parys geeft een lange en hoge pass. Cupiał kopt de bal weg. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Maltsev geeft een lange en hoge pass. Maltez rent richting de bal. Barreiras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barreiras krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Băluş kopt de bal weg. Cupiał geeft een hoge lob. Băluş kopt de bal weg. Medek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jacobs met een harde bal richting middenveld. Meijer Junior kopt de bal weg. Dofek is nu in balbezit. Dofek geeft een hoge lob. Gozer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cupiał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dofek rent richting de bal. Met opzet legt Sermenho zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sermenho naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cupiał met de inworp. Dofek is nu in balbezit. Dofek geeft de bal voor. Gozer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Medek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro begaat een overtreding. Medek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meijer Junior zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gozer maakt een snoekduik en kopt de bal. Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - warriors club 0:1

25e minuut.
Dofek speelt de bal door. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał speelt de bal door. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Meijer Junior passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cupiał de bal. Cupiał met een sublieme pass. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Meijer Junior passt de bal zonder na te denken. Medek is nu in balbezit. Medek passt de bal met de wreef. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 70%, warriors club 30%.
Dynawet FC - warriors club 0:1

50e minuut.
Băluş speelt de bal door. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dofek probeert naar een medespeler te passen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał speelt de bal door. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ... Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beitía komt het veld opgelopen. Flowers komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cupiał is nu in balbezit. Cupiał passt de bal zonder na te denken. Dofek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek geeft de bal voor. Gozer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Meijer Junior is nu in balbezit. Medek speelt de bal door. Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Martínez bokst de bal weg.

69e minuut.
Dofek met een sublieme pass. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał geeft de bal voor. Gozer springt en kopt de bal. Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Martínez niet meer kan verder spelen. De Gracia komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dofek probeert naar een medespeler te passen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft de bal voor. Gozer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - warriors club 0:2

72e minuut.
Calderón passt de bal met de wreef. Boguský speelt de bal door. Klungelig pakt Alfaro de bal. Gozer verovert de bal door een tackle van achteren. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cupiał verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał met een sublieme pass. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De Gracia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - warriors club 0:3

75e minuut.
Cumbrera speelt de bal door. Maltez rent richting de bal. Gozer onderschept slim de pass. Gozer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Beitía rent richting de bal. Barreiras onderschept slim de pass. Barreiras geeft de bal voor. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De Gracia met een sublieme pass. Flowers rent richting de bal. Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior geeft de bal voor. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał met een sublieme pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Băluş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Gracia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Meijer Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Băluş rent richting de bal. Gozer onderschept slim de pass. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - warriors club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 66%, warriors club 34%.
Dynawet FC - warriors club 0:4