Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monterrey Sport Metro Fc
la ganadora Tactiek The end
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.7 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Munusamy met een snelle inworp. Wilczyk is nu in balbezit. Taixing onderschept slim de pass. Taixing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cifariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan onderschept slim de pass. Ciemny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapukranyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Boris González kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 1:0

13e minuut.
D´Anunzio rent richting de bal. D´Anunzio passt de bal in één keer door. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González rent richting de bal. Boris González schiet op doel. Prcović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Domizzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Królikowski. Domizzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dedyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gaitán de bal. Rust rent richting de bal. Rust haalt uit met een fantastische trap. Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cifariello rent richting de bal. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gaitán heeft problemen om de bal te vangen. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Erg bereikt de bal nog maar net als eerste. Taixing onderschept slim de pass. Domizzi rent richting de bal. Taixing bereikt de bal nog maar net als eerste. Taixing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan passt de bal met de wreef. Rust rent richting de bal. Rust draait met de bal, schiet en ... Prcović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 2:0

26e minuut.
Kapukranyan heeft problemen om de bal te vangen. Cifariello is nu in balbezit. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 3:0

28e minuut.
Cifariello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´Anunzio met een snelle inworp. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 4:0

30e minuut.
Ciemny onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleeberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rust rent richting de bal. Rust haalt uit met een fantastische trap. Prcović bokst de bal weg.

33e minuut.
Kleeberg met een sublieme pass. Rust rent richting de bal. Ciemny is nu in balbezit. Rust verovert de bal door een tackle van achteren. Rust draait met de bal, schiet en ... Prcović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gaitán geeft een lange en hoge pass. Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González passt de bal met de wreef. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel. Prcović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 5:0

37e minuut.
Papavasiliou is nu in balbezit. D´Anunzio onderschept slim de pass. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifariello onderschept slim de pass. Cifariello met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 6:0

37e minuut.
Fearns rent richting de bal. Fearns passt de bal in één keer door. Ciemny is nu in balbezit. Rust verovert de bal door een tackle van achteren. Rust haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kleeberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Gaitán ... Strafschop! Rust wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boris González neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
D´Anunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan passt de bal met de wreef. Rust rent richting de bal. Rust schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 32%, Sport Metro Fc 68%.
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 6:0

51e minuut.
Boris González passt de bal zonder na te denken. D´Anunzio rent richting de bal. Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. D´Anunzio verovert de bal door een tackle van achteren. D´Anunzio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rust rent richting de bal. Rust passt de bal in één keer door. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 7:0

56e minuut.
Boris González kopt de bal weg. Cifariello is nu in balbezit. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Prcović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
D´Anunzio passt de bal in één keer door. Domizzi is nu in balbezit. Boris González speelt de bal door. Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 8:0

67e minuut.
Boris González passt de bal in één keer door. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rust legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Erg is nu in balbezit. Erg geeft een lange en hoge pass. Fearns bereikt de bal nog maar net als eerste. Fearns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 8:1

77e minuut.
Cifariello geeft de bal voor. Dedyński kopt de bal weg. Domizzi rent richting de bal. Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dedyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dedyński speelt de bal door. Fearns rent richting de bal. Fearns haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Ciemny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´Anunzio met de inworp. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rust onderschept slim de pass. Rust passt de bal in één keer door. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Cifariello probeert de bal aan de voet te houden. Prcović bokst de bal weg. D´Anunzio is nu in balbezit. D´Anunzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D´Anunzio geeft de bal voor. Boris González rent richting de bal. Boris González passt de bal met de wreef. Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rust haalt uit met een fantastische trap. Prcović bokst de bal weg.

90e minuut.
Królikowski met een sublieme pass. Grigolli is nu in balbezit. Hofstätter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hofstätter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 35%, Sport Metro Fc 65%.
Deportivo Monterrey - Sport Metro Fc 8:1