Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leon esmeraldas warriors club
Mejorada V2.13 Tactiek persa?
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
30.5 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Bueno onderschept slim de pass. Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior geeft de bal voor. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:1

6e minuut.
Petralias bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralias passt de bal zonder na te denken. Barreiras met een sublieme pass. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Barreiras probeert de bal aan de voet te houden. Majezon bereikt de bal nog maar net als eerste. Majezon draait met de bal, schiet en ... Colatrella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Dofek is nu in balbezit. Dofek probeert naar een medespeler te passen. Medek met een sublieme pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Sedano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Medek met een sublieme pass. Dofek is nu in balbezit. Dofek passt de bal in één keer door. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek geeft een hoge lob. Sedano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:2

22e minuut.
Petralias passt de bal zonder na te denken. Medek is nu in balbezit. Klungelig pakt Medek de bal. Medek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dofek onderschept slim de pass. Dofek met een sublieme pass. Meijer Junior met een sublieme pass. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek schiet op doel. Sedano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sedano met een sublieme pass. Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior passt de bal in één keer door. Medek rent richting de bal. Medek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:3

34e minuut.
Dofek speelt de bal door. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Sedano bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meijer Junior geeft de bal voor. Ortega controleert de bal met de borst. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:4

38e minuut.
Negrete passt de bal in één keer door. Dofek is nu in balbezit. Dofek passt de bal met de wreef. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medek is nu in balbezit. Medek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Medek rent richting de bal. Medek passt de bal in één keer door. Cupiał speelt de bal door. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:5

41e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft de bal voor. Dofek kopt de bal weg. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dofek passt de bal zonder na te denken. Medek is nu in balbezit. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 58%, warriors club 42%.
Leon esmeraldas - warriors club 0:6

48e minuut.
Čarečina bereikt de bal nog maar net als eerste. Čarečina geeft een lange en hoge pass. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Medek springt en kopt de bal. Sedano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:7

50e minuut.
Negrete geeft een hoge lob. Cupiał kopt de bal weg. Gozer is nu in balbezit. Daar is Medek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Medek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dofek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dofek probeert naar een medespeler te passen. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dofek zal de hoekschop nemen. Gozer springt en kopt de bal. Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:8

54e minuut.
Meijer Junior is nu in balbezit. Dofek rent richting de bal. Dofek passt de bal in één keer door. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medek rent richting de bal. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ... Sedano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:9

57e minuut.
Dofek is nu in balbezit. Dofek met een sublieme pass. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:10

59e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft de bal voor. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Sedano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:11

62e minuut.
Buitenspel voor Majezon. Goede buitenspelval van de verdediging. Čarečina neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Medek de bal onder controle te krijgen. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior met een sublieme pass. Fernández rent richting de bal. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dofek kopt de bal weg. Klungelig pakt Gallaga de bal. Medek rent richting de bal. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Gozer de bal. Gozer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dofek de bal. Dofek schiet op doel. Sedano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:12

71e minuut.
Dofek rent richting de bal. Daar is Dofek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dofek geeft een lange en hoge pass. Gozer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:13

73e minuut.
Petralias probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Majezon rent richting de bal. Majezon schiet op doel. Colatrella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Loera geeft de bal voor. Gozer rent richting de bal. Medek is nu in balbezit. Medek draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:14

80e minuut.
Gozer heeft problemen om de bal te vangen. Medek is nu in balbezit. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:15

81e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Medek verovert de bal door een tackle van achteren. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:16

82e minuut.
Dofek met een snelle inworp. Medek rent richting de bal. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:17

84e minuut.
Loera is nu in balbezit. Loera geeft de bal voor. Veiga rent richting de bal. Dofek onderschept slim de pass. Dofek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - warriors club 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 69%, warriors club 31%.
Leon esmeraldas - warriors club 0:18