Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asturias fc Dynawet FC
master Tactiek DSM-5
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 37.9
good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen solid


8e minuut.
Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Kersjes rent richting de bal. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. De Gracia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Sermenho is nu in balbezit. Sermenho passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
El-Talib heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Talib. El-Talib krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Štepselis probeert de bal met de borst te controleren. Maltez is nu in balbezit. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez is nu in balbezit. Maltez schiet op doel. Bueno bokst de bal weg. Robles is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gręda speelt de bal door. Rostad rent richting de bal. Rostad geeft de bal voor. Kersjes springt en kopt de bal. De Gracia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Dynawet FC 1:0

36e minuut.
Štepselis is nu in balbezit. Štepselis geeft een hoge lob. Băluş is nu in balbezit. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes schiet op doel. De Gracia bokst de bal weg. Klungelig pakt El-Talib de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ... De Gracia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
El-Talib controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Băluş neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Capuano de bal. Maltez is nu in balbezit. Maltez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asturias fc 40%, Dynawet FC 60%.
Asturias fc - Dynawet FC 1:0

64e minuut.
Inworp. Flowers komt het veld opgelopen. Beitía komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cumbrera komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Štepselis rent richting de bal. Štepselis geeft een hoge lob. Purcărea kan de bal niet met de borst controleren. Maltez verovert de bal door een tackle van achteren. Maltez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asturias fc - Dynawet FC 1:1

77e minuut.
Štepselis is nu in balbezit. Štepselis geeft een lange en hoge pass. Kersjes rent richting de bal. Kersjes schiet op doel. De Gracia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Dynawet FC 2:1

79e minuut.
Rostad verovert de bal door een tackle van achteren. Rostad geeft een lange en hoge pass. Flowers heeft problemen om de bal te vangen. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib schiet op doel. De Gracia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asturias fc 28%, Dynawet FC 72%.
Asturias fc - Dynawet FC 2:1