Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagualacticos PIMBA`S F. C.
jaguars Tactiek POINT ZERO
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
28.7 gemiddelde waardering 34.7
adequate Schieten solid
average Passen poor
poor Verdedigen average


3e minuut.
Noa verovert de bal door een tackle van achteren. Noa geeft een lange en hoge pass. Spoljarec is nu in balbezit. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Krupa onderschept slim de pass. Krupa geeft de bal voor. Itzhaki rent richting de bal. Itzhaki schiet op doel. Piqué probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - PIMBA`S F. C. 0:1

19e minuut.
Habiloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec met een sublieme pass. Itzhaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhaki passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Verrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruat verovert de bal door een tackle van achteren. Noa geeft een lange en hoge pass. Arce rent richting de bal. Arce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krupa zal de hoekschop nemen. Adiloğlu is nu in balbezit. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Krupa rent richting de bal. Krupa passt de bal in één keer door. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu schiet op doel. Piqué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Habiloğlu is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Rangel begaat een overtreding. Rangel krijgt een gele kaart. Thomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thomas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - PIMBA`S F. C. 0:2

36e minuut.
Adiloğlu onderschept slim de pass. Itzhaki is nu in balbezit. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhaki is nu in balbezit. Itzhaki schiet op doel. Piqué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 57%, PIMBA`S F. C. 43%.
Jagualacticos - PIMBA`S F. C. 0:2

48e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft de bal voor. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - PIMBA`S F. C. 0:3

61e minuut.
Szubartowski is nu in balbezit. Zings geeft een hoge lob. Adiloğlu kopt de bal weg. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce passt de bal zonder na te denken. Enríquez is nu in balbezit. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 64%, PIMBA`S F. C. 36%.
Jagualacticos - PIMBA`S F. C. 0:3