Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc La Antigua
The end Tactiek 532 A
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 46.3
matig Schieten solide
zwak Passen solide
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Inworp. Weylant met een snelle inworp. Pobuta met een sublieme pass. Juco is nu in balbezit. Juco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Juco de bal onder controle te krijgen. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta passt de bal zonder na te denken. Saia heeft problemen om de bal te vangen. Saia schiet op doel. Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Juco onderschept slim de pass. Juco passt de bal zonder na te denken. Saia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia schiet op doel. Prcović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 0:1

25e minuut.
Pobuta speelt de bal door. Gaitán heeft problemen om de bal te vangen. Juco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia is nu in balbezit. Saia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gaitán geeft een hoge lob. Papavasiliou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Saia geeft een hoge lob. Juco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lazinica trapt de bal weg. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Saia heeft problemen om de bal te vangen. Saia draait met de bal, schiet en ... Prcović bokst de bal weg. Klungelig pakt Lazinica de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 0:2

31e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Wyleżych verovert de bal door een tackle van achteren. Misić rent richting de bal. Wyleżych is nu in balbezit. Wyleżych schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:2

36e minuut.
Weylant geeft een lange en hoge pass. Daar is Roel de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:3

42e minuut.
Juco heeft problemen om de bal te vangen. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Juco onderschept slim de pass. Saia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:4

45e minuut.
Roel de Oliveira passt de bal met de wreef. Saia is nu in balbezit. Lazinica bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia onderschept slim de pass. Saia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saia rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pobuta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saia rent richting de bal. Saia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prcović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 67%, La Antigua 33%.
Sport Metro Fc - La Antigua 1:5

49e minuut.
Pobuta geeft een lange en hoge pass. Roel de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Saia is nu in balbezit. Saia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roel de Oliveira controleert de bal met de borst. Saia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:6

51e minuut.
Weylant rent richting de bal. Weylant passt de bal met de wreef. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Juco rent richting de bal. Juco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pobuta neemt de hoekschop. Juco is nu in balbezit. Juco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:7

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobuta met de inworp. Medina is nu in balbezit. Medina geeft de bal voor. Saia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Juco bereikt de bal nog maar net als eerste. Juco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:8

60e minuut.
Doeltrap. Grigolli komt het veld opgelopen. Fearns komt het veld opgelopen. Taixing komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Surdo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saia passt de bal met de wreef. Juco bereikt de bal nog maar net als eerste. Juco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Weylant geeft de bal voor. Roel de Oliveira kan de bal niet met de borst controleren. Saia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia draait met de bal, schiet en ... Prcović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - La Antigua 1:9

82e minuut.
Juco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán onderschept slim de pass. Weylant verovert de bal door een tackle van achteren. Juco is nu in balbezit. Juco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Misić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munusamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić rent richting de bal. Misić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Saia kopt de bal weg. Juco rent richting de bal. Juco passt de bal met de wreef. Saia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saia haalt uit met een fantastische trap. Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prcović met een sublieme pass. Taixing kopt de bal weg. Grigolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigolli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 65%, La Antigua 35%.
Sport Metro Fc - La Antigua 1:9