Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cumbancha LLS Deportivo Monterrey
Sorte Tactiek la ganadora
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen good


19e minuut.
Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel. Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Domizzi de bal. Domizzi probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan speelt de bal door. D´Anunzio rent richting de bal. D´Anunzio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Wilczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honrubia met de inworp. Bódi rent richting de bal. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Honrubia controleert de bal met de borst. Kleeberg rent richting de bal. Kleeberg speelt de bal door. Rust rent richting de bal. Rust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Grecea met een harde bal richting middenveld. Domizzi kopt de bal weg. Baoqiang rent richting de bal. Kapukranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan schiet op doel. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 52%, Deportivo Monterrey 48%.
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 0:2

49e minuut.
Szopeński heeft problemen om de bal te vangen. Boris González met een sublieme pass. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 0:3

55e minuut.
Szopeński heeft problemen om de bal te vangen. Szopeński speelt de bal door. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 0:4

56e minuut.
Galbraith rent richting de bal. Galbraith geeft de bal voor. Bódi is nu in balbezit. Bódi schiet op doel. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:4

63e minuut.
Grążawski geeft een hoge lob. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński geeft een hoge lob. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orca is nu in balbezit. Rust onderschept slim de pass. Rust draait met de bal, schiet en ... Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:5

66e minuut.
Erg rent richting de bal. Erg geeft een hoge lob. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:6

69e minuut.
Grążawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hofstätter rent richting de bal. Daneš verovert de bal door een tackle van achteren. Daneš geeft de bal voor. Mascarenhas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hofstätter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daneš met een snelle inworp. Szopeński is nu in balbezit. Szopeński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boris González is nu in balbezit. Boris González passt de bal met de wreef. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Orca probeert de bal met de borst te controleren. Rust is nu in balbezit. Orca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rust is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rust legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grecea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:7

80e minuut.
Hofstätter geeft de bal voor. Orca probeert de bal aan de voet te houden. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust draait met de bal, schiet en ... Grecea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Dedyński geeft een lange en hoge pass. Rust kopt de bal weg. Klungelig pakt Baoqiang de bal. Kapukranyan onderschept slim de pass. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Grecea bokst de bal weg. Rust is nu in balbezit. Rust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:8

87e minuut.
Daneš is nu in balbezit. Dedyński onderschept slim de pass. Dedyński geeft een hoge lob. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Galbraith de bal onder controle te krijgen. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:9

88e minuut.
Klungelig pakt Bódi de bal. Bódi met een sublieme pass. Daneš is nu in balbezit. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 68%, Deportivo Monterrey 32%.
Cumbancha LLS - Deportivo Monterrey 1:9