Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors club Jagualacticos
persa? Tactiek Jaguar furioso
67% Balbezit 33%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 27.2
solid Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Barreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiras probeert naar een medespeler te passen. Habiloğlu is nu in balbezit. Gozer onderschept slim de pass. Gozer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek is nu in balbezit. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek rent richting de bal. Medek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 1:0

13e minuut.
Cupiał kopt de bal weg. Gozer heeft problemen om de bal te vangen. Medek speelt de bal door. Daar is Medek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medek draait met de bal, schiet en ... Piqué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 2:0

16e minuut.
Ilca rent richting de bal. Gozer verovert de bal door een tackle van achteren. Medek rent richting de bal. Medek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Buitenspel voor Szubartowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Loera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 3:0

19e minuut.
Cupiał geeft de bal voor. Alves kopt de bal weg. Dofek speelt de bal door. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Medek geeft de bal voor. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dofek neemt de hoekschop. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dofek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek met een sublieme pass. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 4:0

33e minuut.
Dofek passt de bal zonder na te denken. Medek is nu in balbezit. Medek passt de bal met de wreef. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Meijer Junior speelt de bal door. Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft de bal voor. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Piqué probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 5:0

45e minuut.
Medek rent richting de bal. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 35%, Jagualacticos 65%.
warriors club - Jagualacticos 6:0

46e minuut.
Cupiał kopt de bal weg. Gozer is nu in balbezit. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek haalt uit met een fantastische trap. Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 7:0

48e minuut.
Dofek geeft de bal voor. Klungelig pakt Gozer de bal. Medek rent richting de bal. Medek haalt uit met een fantastische trap. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 8:0

52e minuut.
Meijer Junior met een sublieme pass. Daar is Medek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 9:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Gozer de bal onder controle te krijgen. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Ilca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 10:0

67e minuut.
Dofek is nu in balbezit. Dofek heeft problemen om de bal te vangen. Dofek speelt de bal door. Medek rent richting de bal. Medek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 11:0

69e minuut.
Alves met de inworp. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek met een sublieme pass. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cupiał passt de bal zonder na te denken. Medek rent richting de bal. Medek passt de bal zonder na te denken. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Meijer Junior geeft de bal voor. Medek is nu in balbezit. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gozer is nu in balbezit. Gozer passt de bal in één keer door. Medek rent richting de bal. Medek haalt uit met een fantastische trap. Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Medek speelt de bal door. Dofek is nu in balbezit. Dofek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gozer de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Loera is nu in balbezit. Loera geeft een lange en hoge pass. Ilca probeert de bal met de borst te controleren. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 12:0

86e minuut.
Barreiras speelt de bal door. Loera geeft de bal voor. Medek kopt de bal weg. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Medek rent richting de bal. Medek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 13:0

90e minuut.
Dofek probeert naar een medespeler te passen. Medek met een sublieme pass. Gozer kan de bal niet met de borst controleren. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Jagualacticos 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 32%, Jagualacticos 68%.
warriors club - Jagualacticos 14:0