Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc Leon esmeraldas
The end Tactiek Mejorada V2.13
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 30.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Negrete probeert naar een medespeler te passen. Palmas met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gaviria de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Surdo de bal. Palmas rent richting de bal. Palmas passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grigolli geeft de bal voor. Cuevas kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Królikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Królikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Roel de Oliveira rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Gaviria rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bueno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majezon komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Minarik is nu in balbezit. Minarik geeft een hoge lob. Daar is Wyleżych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyleżych schiet op doel. Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Leon esmeraldas 1:0

34e minuut.
Królikowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królikowski rent richting de bal. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sedano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortega is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Leon esmeraldas 2:0

44e minuut.
Palmas verovert de bal door een tackle van achteren. Palmas passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Roel de Oliveira probeert de bal aan de voet te houden. Prcović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 48%, Leon esmeraldas 52%.
Sport Metro Fc - Leon esmeraldas 2:0

46e minuut.
Härm komt het veld opgelopen. Fearns komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Palmas is nu in balbezit. Palmas met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazinica komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete is nu in balbezit. Negrete speelt de bal door. Majezon bereikt de bal nog maar net als eerste. Majezon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lazinica is nu in balbezit. Blanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazinica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazinica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Leon esmeraldas 3:0

78e minuut.
Majezon rent richting de bal. Blanco is nu in balbezit. Lazinica probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palmas is nu in balbezit. Palmas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prcović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 65%, Leon esmeraldas 35%.
Sport Metro Fc - Leon esmeraldas 3:0