Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Antigua Dynawet FC
532 A Tactiek DSM-5
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 32.6
solid Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Nae passt de bal zonder na te denken. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte passt de bal zonder na te denken. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez haalt uit met een fantastische trap. Ambersley bokst de bal weg.

9e minuut.
Barrios passt de bal in één keer door. Maltez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kikut. Maltez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maltez kan niet meer verder spelen. Robles komt het veld opgelopen. Boguský wilt de vrije trap nemen. Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Maltsev rent richting de bal. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez heeft problemen om de bal te vangen. Villagómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Alfaro de bal. Weylant onderschept slim de pass. Weylant geeft een hoge lob. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. Ambersley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Weylant rent richting de bal. Boguský begaat een overtreding. Weylant raakt geblesseerd tijdens het duel. Weylant met een snel genomen vrije trap. Villagómez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boguský is nu in balbezit. Boguský met een sublieme pass. Cassar heeft problemen om de bal te vangen. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Delgado rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Diarte kopt de bal weg. Aulis geeft een hoge lob. Nae kopt de bal weg. Klungelig pakt Villagómez de bal. Villagómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brown speelt de bal door. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte met een sublieme pass. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 1:0

31e minuut.
Diarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aulis geeft de bal voor. Maltsev heeft problemen om de bal te vangen. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 2:0

33e minuut.
Weylant geeft een lange en hoge pass. Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Villagómez kan de bal niet met de borst controleren. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Weylant bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylant geeft een hoge lob. Nae kopt de bal weg. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Diarte speelt de bal door. Weylant rent richting de bal. Weylant passt de bal zonder na te denken. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 3:0

45e minuut.
Villagómez is nu in balbezit. Villagómez passt de bal zonder na te denken. Diarte speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Antigua 43%, Dynawet FC 57%.
La Antigua - Dynawet FC 4:0

49e minuut.
Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte passt de bal in één keer door. Aulis geeft de bal voor. Villagómez springt en kopt de bal. Ambersley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 5:0

52e minuut.
Diarte rent richting de bal. Diarte speelt de bal door. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 6:0

55e minuut.
Maltsev kopt de bal weg. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calderón krijgt een gele kaart. Nae wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nae kan niet meer verder spelen. Shepherd komt het veld opgelopen. Pobuta komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Villagómez kopt de bal weg. Pobuta rent richting de bal. Maltsev is nu in balbezit. Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Boguský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weylant rent richting de bal. Weylant geeft een hoge lob. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta geeft de bal voor. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 7:0

62e minuut.
Diarte is nu in balbezit. Diarte passt de bal in één keer door. Weylant probeert naar een medespeler te passen. Villagómez rent richting de bal. Villagómez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguský bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguský geeft een lange en hoge pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Cumbrera komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Aulis probeert naar een medespeler te passen. Diarte geeft de bal voor. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta schiet op doel. Ambersley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 8:0

81e minuut.
Salcido geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lloreda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boguský geeft de bal voor. Delgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shepherd rent richting de bal. Diarte onderschept slim de pass. Diarte geeft een hoge lob. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Dynawet FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Antigua 41%, Dynawet FC 59%.
La Antigua - Dynawet FC 9:0