Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asturias fc Leon esmeraldas
master Tactiek Mejorada V2.13
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
43.6 gemiddelde waardering 30.1
solid Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Grycan rent richting de bal. Grycan geeft de bal voor. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. Sedano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Blanco de bal. Tyszko onderschept slim de pass. Milevoj speelt de bal door. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 2:0

6e minuut.
Tyszko rent richting de bal. Kersjes is nu in balbezit. Tyszko rent richting de bal. Kersjes rent richting de bal. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 3:0

12e minuut.
Veiga met de inworp. Gallaga is nu in balbezit. Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko schiet op doel. Sedano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Petralias passt de bal met de wreef. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Milevoj speelt de bal door. Gallaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 4:0

18e minuut.
Ortega speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rostad met een snelle inworp. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu geeft de bal voor. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gallaga passt de bal in één keer door. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal in één keer door. Valenzuela rent richting de bal. Kersjes verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Milevoj is nu in balbezit. Milevoj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Rostad is nu in balbezit. Rostad schiet op doel. Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 5:0

34e minuut.
Rostad onderschept slim de pass. Rostad probeert naar een medespeler te passen. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 6:0

39e minuut.
Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko rent richting de bal. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 7:0

43e minuut.
Milevoj rent richting de bal. Milevoj passt de bal in één keer door. Tyszko rent richting de bal. Tyszko schiet op doel. Sedano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asturias fc 27%, Leon esmeraldas 73%.
Asturias fc - Leon esmeraldas 8:0

47e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Capuano verovert de bal door een tackle van achteren. Capuano geeft de bal voor. Kersjes rent richting de bal. Kersjes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Purcărea geeft een lange en hoge pass. Gallaga is nu in balbezit. Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rostad passt de bal zonder na te denken. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes verovert de bal door een tackle van achteren. Kersjes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 9:0

64e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal in één keer door. Rostad heeft problemen om de bal te vangen. Tyszko rent richting de bal. Tyszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Milevoj probeert naar een medespeler te passen. Fernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostad. Fernández moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fernández kan niet meer verder spelen.

73e minuut.
Klungelig pakt Kersjes de bal. Rostad is nu in balbezit. Rostad passt de bal met de wreef. Daar is Tyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 10:0

86e minuut.
Grycan speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Tyszko probeert naar een medespeler te passen. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes schiet op doel. Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milevoj neemt de hoekschop. Rostad controleert de bal met de borst. Rostad geeft een lange en hoge pass. Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - Leon esmeraldas 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asturias fc 32%, Leon esmeraldas 68%.
Asturias fc - Leon esmeraldas 11:0