Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-06 01:28
  • Competitiewedstrijd: Liga de Reservas
  • Stadion: La Popina
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Cumbancha LLS warriors club
Sorte Tactiek persa?
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete speelt de bal door. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas onderschept slim de pass. Mascarenhas draait met de bal, schiet en ... Colatrella bokst de bal weg. Bódi is nu in balbezit. Bódi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:0

4e minuut.
Dofek rent richting de bal. Dofek passt de bal met de wreef. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ... Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cumbancha LLS - warriors club 1:1

7e minuut.
Medek kan de bal niet met de borst controleren. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gozer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meijer Junior wilt de vrije trap nemen. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:2

13e minuut.
Meijer Junior geeft een hoge lob. Cupiał kopt de bal weg. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dofek rent richting de bal. Dofek passt de bal zonder na te denken. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:3

15e minuut.
Klungelig pakt Baoqiang de bal. Medek is nu in balbezit. Medek passt de bal met de wreef. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Grecea bokst de bal weg.

18e minuut.
Medek rent richting de bal. Medek passt de bal in één keer door. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:4

19e minuut.
Medek geeft een hoge lob. Cupiał kopt de bal weg. Baoqiang heeft problemen om de bal te vangen. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daneš met een sublieme pass. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek geeft de bal voor. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Grecea bokst de bal weg.

45e minuut.
Gozer is nu in balbezit. Orca is nu in balbezit. Met opzet legt Gozer zijn tegenspeler op de grond. Gozer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 61%, warriors club 39%.
Cumbancha LLS - warriors club 1:4

51e minuut.
Meijer Junior met een sublieme pass. Daar is Dofek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dofek speelt de bal door. Medek is nu in balbezit. Medek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gozer is nu in balbezit. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith begaat een overtreding. Galbraith krijgt een gele kaart. Medek raakt geblesseerd tijdens het duel. Meijer Junior komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Medek is nu in balbezit. Gozer rent richting de bal. Baoqiang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gozer raakt geblesseerd tijdens het duel. Gozer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:5

57e minuut.
Meijer Junior speelt de bal door. Banasiuk met een sublieme pass. Medek speelt de bal door. Dofek rent richting de bal. Dofek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Medek passt de bal zonder na te denken. Čarečina bereikt de bal nog maar net als eerste. Čarečina geeft de bal voor. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:6

68e minuut.
Medek onderschept slim de pass. Medek geeft een lange en hoge pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ... Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Galbraith heeft problemen om de bal te vangen. Medek rent richting de bal. Medek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 1:7

70e minuut.
Meijer Junior speelt de bal door. Daar is Van Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas schiet op doel. Colatrella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 2:7

71e minuut.
Meijer Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer Junior probeert naar een medespeler te passen. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Grecea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 2:8

74e minuut.
Negrete met een snelle inworp. Banasiuk met een sublieme pass. Gozer rent richting de bal. Medek rent richting de bal. Medek draait met de bal, schiet en ... Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Grecea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Daneš rent richting de bal. Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior met een sublieme pass. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Grążawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupiał rent richting de bal. Cupiał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 2:9

78e minuut.
Dofek is nu in balbezit. Medek speelt de bal door. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cupiał rent richting de bal. Cupiał passt de bal zonder na te denken. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 2:10

83e minuut.
Meijer Junior rent richting de bal. Meijer Junior geeft een hoge lob. Medek is nu in balbezit. Medek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 2:11

86e minuut.
Barreiras geeft een lange en hoge pass. Cupiał is nu in balbezit. Cupiał met een sublieme pass. Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Grecea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dofek onderschept slim de pass. Dofek geeft de bal voor. Medek rent richting de bal. Medek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - warriors club 2:12

90e minuut.
Dofek is nu in balbezit. Dofek passt de bal zonder na te denken. Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior geeft een hoge lob. Gozer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 82%, warriors club 18%.
Cumbancha LLS - warriors club 2:12