Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagualacticos Sport Metro Fc
Jaguar furioso Tactiek The end
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.9 gemiddelde waardering 34.9
average Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Wyleżych kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski onderschept slim de pass. Królikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 0:1

8e minuut.
van Vossen geeft een hoge lob. Gaviria kopt de bal weg. Lazinica heeft problemen om de bal te vangen. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:1

14e minuut.
Minarik speelt de bal door. Grigolli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morelos. Morelos krijgt een gele kaart. Grigolli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazinica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piqué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:2

17e minuut.
Morelos kopt de bal weg. van Vossen rent richting de bal. Met opzet legt Härm zijn tegenspeler op de grond. Härm krijgt een gele kaart. van Vossen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. van Vossen kan niet meer verder spelen. Trujillo komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Habiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas is nu in balbezit. Alves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alves krijgt een gele kaart. Cuevas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyleżych kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Piqué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:3

31e minuut.
Lazinica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morelos rent richting de bal. Morelos speelt de bal door. Verrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Munusamy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rubio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szubartowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych geeft de bal voor. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Piqué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 57%, Sport Metro Fc 43%.
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:4

46e minuut.
Surdo komt het veld opgelopen. Gaitán komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wyleżych is nu in balbezit. Alves onderschept slim de pass. Alves probeert naar een medespeler te passen. Verrev rent richting de bal. Verrev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Surdo kopt de bal weg. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski draait met de bal, schiet en ... Piqué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:5

63e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft de bal voor. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski draait met de bal, schiet en ... Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rubio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwaanswijk komt het veld opgelopen. Trujillo met de inworp. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grigolli is nu in balbezit. Klungelig pakt Grigolli de bal. Grigolli speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:6

83e minuut.
Grigolli heeft problemen om de bal te vangen. Grigolli geeft de bal voor. Królikowski rent richting de bal. Królikowski schiet op doel. Piqué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:7

86e minuut.
Härm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morelos is nu in balbezit. Morelos geeft een hoge lob. Prcović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Grigolli probeert naar een medespeler te passen. Härm bereikt de bal nog maar net als eerste. Härm speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Piqué verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minarik zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 50%, Sport Metro Fc 50%.
Jagualacticos - Sport Metro Fc 1:8