Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIMBA`S F. C. La Antigua
POINT ZERO Tactiek 532 A
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
32.4 gemiddelde waardering 40
good Schieten solid
poor Passen solid
average Verdedigen average


9e minuut.
Daar is Juco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weylant is nu in balbezit. Weylant passt de bal met de wreef. van der Veer is nu in balbezit. van der Veer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - La Antigua 0:1

11e minuut.
Aulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulis passt de bal in één keer door. Weylant rent richting de bal. Weylant geeft de bal voor. Juco springt en kopt de bal. Küsser bokst de bal weg.

22e minuut.
Cristante is nu in balbezit. Cristante passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muñoz de bal. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... Ghiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Weylant is nu in balbezit. Weylant geeft de bal voor. van der Veer rent richting de bal. van der Veer draait met de bal, schiet en ... Küsser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - La Antigua 0:2

31e minuut.
Noa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medina met de inworp. Aulis geeft een hoge lob. Juco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulis passt de bal in één keer door. van der Veer bereikt de bal nog maar net als eerste. Juco rent richting de bal. Juco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Medina rent richting de bal. Krupa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medina raakt geblesseerd tijdens het duel. Aulis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juco kopt de bal weg. van der Veer rent richting de bal. van der Veer schiet op doel. Küsser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - La Antigua 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 68%, La Antigua 32%.
PIMBA`S F. C. - La Antigua 0:3

50e minuut.
Salcido kopt de bal weg. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van der Veer de bal. van der Veer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Aulis is nu in balbezit. Aulis geeft de bal voor. van der Veer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Veer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - La Antigua 0:4

67e minuut.
Thomas speelt de bal door. Caspers rent richting de bal. Caspers passt de bal met de wreef. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Aulis speelt de bal door. Klungelig pakt Juco de bal. van der Veer is nu in balbezit. Juco bereikt de bal nog maar net als eerste. Juco schiet op doel. Küsser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 54%, La Antigua 46%.
PIMBA`S F. C. - La Antigua 0:4