Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC Cumbancha LLS
2-3-1-4 Tactiek Sorte
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32.9 gemiddelde waardering 36.7
average Schieten average
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Maltsev kopt de bal weg. Honrubia heeft problemen om de bal te vangen. Honrubia speelt de bal door. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Orca verovert de bal door een tackle van achteren. Orca geeft een hoge lob. Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Cumbancha LLS 0:1

14e minuut.
Daneš geeft een lange en hoge pass. Maltsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi begaat een overtreding. Bódi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Băluş geeft een hoge lob. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orca krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Barrios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maltez met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Barrios de bal. Orca geeft een lange en hoge pass. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap. De Gracia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daneš geeft een hoge lob. Mascarenhas kopt de bal weg. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap. De Gracia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Cumbancha LLS 0:2

39e minuut.
Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Mascarenhas rent richting de bal. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Cumbancha LLS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 67%, Cumbancha LLS 33%.
Dynawet FC - Cumbancha LLS 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado komt het veld opgelopen. Honrubia met een snelle inworp. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński geeft een hoge lob. De Gracia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beitía komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Oleszczuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 53%, Cumbancha LLS 47%.
Dynawet FC - Cumbancha LLS 0:3