Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors club Sport Metro Fc
esta si Tactiek The end
50% Balbezit 50%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 33
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Dofek geeft een hoge lob. Minarik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Surdo de bal onder controle te krijgen. Medek geeft de bal voor. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Meijer Junior passt de bal in één keer door. Dofek probeert naar een medespeler te passen. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 1:0

11e minuut.
Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek onderschept slim de pass. Dofek probeert naar een medespeler te passen. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 2:0

13e minuut.
Meijer Junior verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer Junior geeft een hoge lob. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 3:0

16e minuut.
Čarečina probeert naar een medespeler te passen. Meijer Junior geeft de bal voor. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 4:0

20e minuut.
Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior geeft de bal voor. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 5:0

23e minuut.
Dofek onderschept slim de pass. Dofek passt de bal zonder na te denken. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 6:0

30e minuut.
Barreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiras geeft een lange en hoge pass. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 7:0

32e minuut.
Dofek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek geeft de bal voor. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 8:0

36e minuut.
Barreiras speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cuevas de bal onder controle te krijgen. Meijer Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer Junior geeft de bal voor. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Härm is nu in balbezit. Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dofek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek geeft een lange en hoge pass. Gozer maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 9:0

42e minuut.
Meijer Junior rent richting de bal. Meijer Junior passt de bal met de wreef. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 10:0

44e minuut.
Surdo rent richting de bal. Čarečina onderschept slim de pass. Čarečina geeft de bal voor. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 17%, Sport Metro Fc 83%.
warriors club - Sport Metro Fc 10:0

46e minuut.
Munusamy komt het veld opgelopen. Gaviria komt het veld opgelopen. Roel de Oliveira komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gozer passt de bal in één keer door. Dofek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dofek speelt de bal door. Klungelig pakt Gozer de bal. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 11:0

48e minuut.
Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior geeft de bal voor. Daar is Dofek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dofek geeft de bal voor. Gozer maakt een snoekduik en kopt de bal. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Klungelig pakt Gaviria de bal. Meijer Junior probeert naar een medespeler te passen. Gozer is nu in balbezit. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 12:0

52e minuut.
Barreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiras geeft een hoge lob. Meijer Junior probeert naar een medespeler te passen. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Huamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek met een sublieme pass. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 13:0

55e minuut.
Barreiras geeft een lange en hoge pass. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał passt de bal zonder na te denken. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dofek geeft een hoge lob. Munusamy verovert de bal door een tackle van achteren. Medek kopt de bal weg. Gozer controleert de bal met de borst. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 14:0

65e minuut.
Čarečina geeft de bal voor. Munusamy geeft een lange en hoge pass. Cupiał probeert de bal met de borst te controleren. Cupiał geeft een lange en hoge pass. Gozer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 15:0

66e minuut.
Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik met een sublieme pass. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał geeft de bal voor. Gozer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Barreiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreiras geeft de bal voor. Cupiał met een sublieme pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 16:0

74e minuut.
Leśniewski kopt de bal weg. Medek geeft de bal voor. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 17:0

75e minuut.
Medek is nu in balbezit. Medek passt de bal zonder na te denken. Meijer Junior speelt de bal door. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozer schiet op doel. Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 18:0

77e minuut.
Barreiras kopt de bal weg. Gozer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaviria is nu in balbezit. Gozer onderschept slim de pass. Gozer draait met de bal, schiet en ... Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Barreiras kopt de bal weg. Leśniewski rent richting de bal. Medek onderschept slim de pass. Medek geeft een hoge lob. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 19:0

82e minuut.
Medek onderschept slim de pass. Medek geeft de bal voor. Cupiał rent richting de bal. Cupiał geeft een hoge lob. Gozer springt en kopt de bal. Paal! Dofek geeft de bal voor. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huamán probeert naar een medespeler te passen. Härm kopt de bal weg. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Medek rent richting de bal. Medek passt de bal met de wreef. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Sport Metro Fc 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 23%, Sport Metro Fc 77%.
warriors club - Sport Metro Fc 20:0