Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leon esmeraldas Deportivo Monterrey
Mejorada V2.13 Tactiek la ganadora
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.4 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten very good
average Passen weak
average Verdedigen solid


9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De la Costa zal de hoekschop nemen. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Kleeberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleeberg passt de bal met de wreef. Rust is nu in balbezit. Rust draait met de bal, schiet en ... Hráč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:1

18e minuut.
Daar is Boris González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boris González passt de bal zonder na te denken. Rust rent richting de bal. Rust haalt uit met een fantastische trap. Hráč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:2

23e minuut.
Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust passt de bal met de wreef. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Hráč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Veiga geeft een hoge lob. Dedyński controleert de bal met de borst. Domizzi is nu in balbezit. Domizzi geeft de bal voor. Kapukranyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust probeert naar een medespeler te passen. Domizzi heeft problemen om de bal te vangen. Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Negrete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boris González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan onderschept slim de pass. Kapukranyan schiet op doel. Hráč bokst de bal weg. Veiga rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Erg is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Wilczyk is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg geeft de bal voor. Rust is nu in balbezit. Rust schiet op doel. Hráč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 57%, Deportivo Monterrey 43%.
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:3

48e minuut.
Hofstätter geeft de bal voor. Kapukranyan is nu in balbezit. Met opzet legt Ortega zijn tegenspeler op de grond. Ortega is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Erg verovert de bal door een tackle van achteren. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg geeft de bal voor. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Erg kopt de bal weg. Kleeberg controleert de bal met de borst. Kleeberg geeft een hoge lob. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel. Hráč bokst de bal weg. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:4

57e minuut.
Boris González rent richting de bal. Boris González passt de bal zonder na te denken. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:5

59e minuut.
Boris González met een sublieme pass. Rust is nu in balbezit. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust onderschept slim de pass. Rust draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Esqueda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De la Costa rent richting de bal. De la Costa schiet op doel. Herrón probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan haalt uit met een fantastische trap. Hráč bokst de bal weg.

75e minuut.
D´Anunzio speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapukranyan is nu in balbezit. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... Hráč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:6

85e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Inworp. D´Anunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boris González probeert naar een medespeler te passen. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kleeberg is nu in balbezit. Kleeberg speelt de bal door. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González is nu in balbezit. Boris González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:7

90e minuut.
Rust verovert de bal door een tackle van achteren. Rust passt de bal in één keer door. Boris González speelt de bal door. Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 54%, Deportivo Monterrey 46%.
Leon esmeraldas - Deportivo Monterrey 0:7