Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cumbancha LLS PIMBA`S F. C.
Sorte Tactiek POINT ZERO
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.9 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Caspers rent richting de bal. Inworp. Caspers met de inworp. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel. Grecea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pepa is nu in balbezit. Pepa geeft een hoge lob. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas verovert de bal door een tackle van achteren. Mascarenhas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Żuk trapt de bal weg. Daneš rent richting de bal. Daneš passt de bal in één keer door. Orca rent richting de bal. Orca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Caspers onderschept slim de pass. Orca begaat een overtreding. Caspers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mkadam komt het veld opgelopen. Kurmanavičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 41%, PIMBA`S F. C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cumbancha LLS - PIMBA`S F. C. 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botello komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Poladov onderschept slim de pass. Poladov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daneš met de inworp. Szopeński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daneš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szopeński rent richting de bal. Szopeński haalt uit met een fantastische trap. Kurmanavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daneš zal de hoekschop nemen. Caspers kan de bal niet met de borst controleren. Pepa rent richting de bal. Pepa geeft een hoge lob. Żuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mascarenhas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - PIMBA`S F. C. 1:0

59e minuut.
Grążawski geeft de bal voor. Poladov rent richting de bal. Poladov geeft de bal voor. Mkadam rent richting de bal. Mkadam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cumbancha LLS - PIMBA`S F. C. 1:1

65e minuut.
Banasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiuk geeft een lange en hoge pass. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap. Grecea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - PIMBA`S F. C. 1:2

66e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Bódi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caspers. Caspers krijgt een gele kaart. Bódi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bódi kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Żuk geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pepa neemt de hoekschop. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pepa met een snelle inworp. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Pepa is nu in balbezit. Pepa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 32%, PIMBA`S F. C. 68%.
Cumbancha LLS - PIMBA`S F. C. 1:2