Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc Asturias fc
The end Tactiek master
49% Balbezit 51%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 42.9
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Härm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft de bal voor. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:1

4e minuut.
Rostad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostad geeft de bal voor. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes verovert de bal door een tackle van achteren. Kersjes schiet op doel. Huamán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:2

7e minuut.
Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een hoge lob. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib draait met de bal, schiet en ... Huamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:3

25e minuut.
Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Rostad geeft een lange en hoge pass. Kersjes is nu in balbezit. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:4

45e minuut.
Inworp. Roel de Oliveira komt het veld opgelopen. Gaviria komt het veld opgelopen. Munusamy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 81%, Asturias fc 19%.
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:4

54e minuut.
Rostad rent richting de bal. Härm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostad verovert de bal door een tackle van achteren. Rostad geeft de bal voor. El-Talib geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rostad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gręda komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gręda met een snelle inworp. Rodríguez is nu in balbezit. Härm rent richting de bal. Gręda rent richting de bal. Gręda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rodríguez passt de bal in één keer door. Kersjes is nu in balbezit. Gaviria begaat een overtreding. Gaviria krijgt een gele kaart. Kersjes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez wilt de vrije trap nemen. Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. El-Talib kan de bal niet met de borst controleren. El-Talib schiet op doel. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:5

75e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. El-Talib rent richting de bal. El-Talib met een sublieme pass. Kersjes is nu in balbezit. Kersjes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Roel de Oliveira is nu in balbezit. Gręda verovert de bal door een tackle van achteren. Gręda speelt de bal door. Kersjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersjes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gręda verovert de bal door een tackle van achteren. Gręda geeft de bal voor. Minarik probeert de bal met de borst te controleren. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Minarik geeft de bal voor. Inworp. Milevoj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 84%, Asturias fc 16%.
Sport Metro Fc - Asturias fc 0:5