Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Antigua warriors club
532 COPA Tactiek esta si
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
14 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 51.5
formidable Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Cassar geeft een hoge lob. Loera speelt de bal door. Medek is nu in balbezit. Medek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Adriano geeft een hoge lob. Negrete kopt de bal weg. Daar is Loera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers schiet op doel. Colatrella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 1:0

7e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Colatrella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Meijer Junior passt de bal met de wreef. Dofek is nu in balbezit. Dofek met een sublieme pass. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ... Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cassar geeft een lange en hoge pass. Vidrio met een sublieme pass. Gozer rent richting de bal. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Antigua - warriors club 1:1

20e minuut.
Meijer Junior met een snelle inworp. Medek rent richting de bal. Medek geeft de bal voor. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Čarečina bereikt de bal nog maar net als eerste. Čarečina geeft een lange en hoge pass. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nae heeft problemen om de bal te vangen. Nae passt de bal zonder na te denken. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers schiet op doel. Colatrella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 2:1

29e minuut.
Klungelig pakt Salcido de bal. Vidrio rent richting de bal. Salcido speelt de bal door. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cristante geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vidrio de bal onder controle te krijgen. Vidrio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gozer de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă bokst de bal weg.

36e minuut.
Meijer Junior is nu in balbezit. Meijer Junior geeft een lange en hoge pass. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Antigua - warriors club 2:2

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rogiers stond buitenspel. Loera neemt vlug de vrije trap. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 2:3

39e minuut.
Meijer Junior rent richting de bal. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek speelt de bal door. Gozer is nu in balbezit. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă bokst de bal weg.

41e minuut.
Ghiţă speelt de bal door. Meijer Junior kopt de bal weg. Medek rent richting de bal. Medek geeft de bal voor. Gozer springt en kopt de bal. Ghiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Adriano met een sublieme pass. Meijer Junior speelt de bal door. Medek rent richting de bal. Medek geeft een hoge lob. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Antigua 70%, warriors club 30%.
La Antigua - warriors club 2:3

50e minuut.
Meijer Junior kopt de bal weg. Medek is nu in balbezit. Medek geeft een hoge lob. Gozer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 2:4

51e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Villagómez rent richting de bal. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Colatrella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogiers rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villagómez neemt de hoekschop. Rogiers krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 3:4

60e minuut.
Van Parys geeft de bal voor. Nae is nu in balbezit. Nae met een sublieme pass. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nae geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Van Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Colatrella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Antigua - warriors club 4:4

61e minuut.
Dofek passt de bal met de wreef. Daar is Van Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Colatrella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Meijer Junior speelt de bal door. Medek is nu in balbezit. Medek geeft de bal voor. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 4:5

64e minuut.
Gozer kopt de bal weg. Daar is Medek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medek met een sublieme pass. Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete geeft de bal voor. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Dofek de bal. Dofek met een sublieme pass. Vidrio heeft problemen om de bal te vangen. Vidrio geeft een hoge lob. Gozer springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 4:6

72e minuut.
Loera kopt de bal weg. Diarte is nu in balbezit. Čarečina is nu in balbezit. Diarte onderschept slim de pass. Diarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Meijer Junior kopt de bal weg. Medek rent richting de bal. Medek passt de bal met de wreef. Gozer is nu in balbezit. Gozer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 4:7

80e minuut.
Čarečina onderschept slim de pass. Čarečina geeft de bal voor. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 4:8

82e minuut.
Inworp. Nae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meijer Junior geeft een hoge lob. Medek is nu in balbezit. Medek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek probeert naar een medespeler te passen. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 4:9

86e minuut.
Villagómez speelt de bal door. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Loera krijgt een gele kaart. Rogiers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogiers kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - warriors club 5:9

90e minuut.
Klungelig pakt Vidrio de bal. Vidrio probeert naar een medespeler te passen. Gozer rent richting de bal. Gozer schiet op doel. Ghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Antigua 69%, warriors club 31%.
La Antigua - warriors club 5:9