Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagualacticos Dynawet FC
jaguars Tactiek 2-3-1-4
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
38.2 gemiddelde waardering 27.1
good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


21e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orlaineta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft een hoge lob. Daar is Shepherd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Salcedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piqué komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 46%, Dynawet FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jagualacticos - Dynawet FC 0:0

46e minuut.
Alves geeft een lange en hoge pass. Orlaineta rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagualacticos - Dynawet FC 1:0

48e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwaanswijk maakt een afschuwelijke overtreding. Alfaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Beitía passt de bal in één keer door. Rangel is nu in balbezit. Rangel passt de bal zonder na te denken. Valech is nu in balbezit. Valech draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Inworp. Cumbrera komt het veld opgelopen. Bracho komt het veld opgelopen. Calvo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Alves heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shepherd. Trujillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alves met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Piqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbrera onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cumbrera de bal. Cumbrera schiet op doel. Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jagualacticos - Dynawet FC 1:1

85e minuut.
Rangel rent richting de bal. Flowers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rangel. Rangel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagualacticos 41%, Dynawet FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jagualacticos - Dynawet FC 1:1