Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asturias fc La Antigua
master Tactiek 532 COPA
39% Balbezit 61%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
44 gemiddelde waardering 57.9
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


16e minuut.
Nae met de inworp. Adriano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milevoj. Milevoj krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Diarte passt de bal zonder na te denken. Capuano rent richting de bal. Rogiers onderschept slim de pass. Rogiers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - La Antigua 0:1

19e minuut.
Inworp. Nae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adriano rent richting de bal. Adriano geeft de bal voor. Rogiers springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Villagómez met de inworp. Diarte geeft een hoge lob. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - La Antigua 0:2

29e minuut.
Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een hoge lob. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - La Antigua 0:3

35e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez passt de bal zonder na te denken. Capuano onderschept slim de pass. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Štepselis onderschept slim de pass. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez passt de bal met de wreef. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Bueno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asturias fc 51%, La Antigua 49%.
Asturias fc - La Antigua 0:3

48e minuut.
Diarte passt de bal met de wreef. Villagómez rent richting de bal. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Bueno bokst de bal weg.

54e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae met een sublieme pass. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Nae onderschept slim de pass. Nae probeert naar een medespeler te passen. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Bueno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Villagómez is nu in balbezit. Villagómez met een sublieme pass. Rogiers heeft problemen om de bal te vangen. Rogiers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asturias fc - La Antigua 0:4

68e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Štepselis de bal. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte draait met de bal, schiet en ... Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Grycan probeert naar een medespeler te passen. Tyszko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adriano. Adriano krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rubio kopt de bal weg. Capuano speelt de bal door. Štepselis rent richting de bal. Rogiers verovert de bal door een tackle van achteren. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Bueno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asturias fc 61%, La Antigua 39%.
Asturias fc - La Antigua 0:4