Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
warriors club Deportivo Monterrey
esta tambien Tactiek la ganadora
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 46.7
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zwak
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
D´Anunzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boris González geeft een lange en hoge pass. Viades is nu in balbezit. Rust onderschept slim de pass. Rust draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui bokst de bal weg. Żebrowski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidrio passt de bal in één keer door. Daar is Maselis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maselis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Deportivo Monterrey 1:0

39e minuut.
Meijer Junior heeft problemen om de bal te vangen. Meijer Junior speelt de bal door. Gozer rent richting de bal. Gozer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek met een sublieme pass. Maselis is nu in balbezit. Maselis schiet op doel. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Meijer Junior bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer Junior geeft de bal voor. Maselis is nu in balbezit. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Deportivo Monterrey 2:0

44e minuut.
Wróbel is nu in balbezit. Wróbel geeft een lange en hoge pass. Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust schiet op doel. Fadlaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 61%, Deportivo Monterrey 39%.
warriors club - Deportivo Monterrey 2:0

54e minuut.
Vidrio probeert naar een medespeler te passen. Medek rent richting de bal. Medek passt de bal in één keer door. Gozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozer schiet op doel. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Meijer Junior geeft de bal voor. Medek is nu in balbezit. Medek passt de bal zonder na te denken. Maselis is nu in balbezit. Maselis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Meijer Junior speelt de bal door. Medek bereikt de bal nog maar net als eerste. Medek met een sublieme pass. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselis draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Domizzi rent richting de bal. Meijer Junior onderschept slim de pass. Meijer Junior speelt de bal door. Daar is Gozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gozer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warriors club - Deportivo Monterrey 3:0

75e minuut.
Boris González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fommei met een sublieme pass. Hofstätter onderschept slim de pass. Medek is nu in balbezit. Medek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gozer kopt de bal weg. Dedyński verovert de bal door een tackle van achteren. Loera controleert de bal met de borst. Maselis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselis haalt uit met een fantastische trap. Herrón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warriors club 47%, Deportivo Monterrey 53%.
warriors club - Deportivo Monterrey 3:0