Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Antigua Leon esmeraldas
532 COPA Tactiek Mejorada V2.13
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 33.4
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Adriano is nu in balbezit. Nae rent richting de bal. Nae passt de bal in één keer door. Villagómez rent richting de bal. Villagómez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Negomireanu met een sublieme pass. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Adriano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nae de bal. Nae met een sublieme pass. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 1:0

18e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Rogiers rent richting de bal. Rogiers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Nae de bal. Nae passt de bal met de wreef. Daar is Rogiers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Montes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cristante geeft een lange en hoge pass. Jagodics heeft problemen om de bal te vangen. Jagodics passt de bal in één keer door. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negomireanu rent richting de bal. Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics geeft de bal voor. Rogiers rent richting de bal. Rogiers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 2:0

33e minuut.
Cristante geeft een hoge lob. Jagodics rent richting de bal. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Valenzuela de bal. Cristante is nu in balbezit. Cristante geeft een lange en hoge pass. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics schiet op doel. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cristante is nu in balbezit. Cristante geeft de bal voor. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 3:0

40e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Cassar verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar geeft een hoge lob. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Montes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Montes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 4:0

43e minuut.
Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae passt de bal in één keer door. Rogiers is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 5:0

44e minuut.
Majezon passt de bal in één keer door. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo probeert naar een medespeler te passen. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Antigua 33%, Leon esmeraldas 67%.
La Antigua - Leon esmeraldas 5:0

46e minuut.
Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo geeft een lange en hoge pass. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 6:0

55e minuut.
Salcido rent richting de bal. Salcido geeft een hoge lob. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers schiet op doel. Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 7:0

57e minuut.
Montes speelt de bal door. Villagómez met een sublieme pass. Jagodics is nu in balbezit. Klungelig pakt Jagodics de bal. Jagodics schiet op doel. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Villagómez is nu in balbezit. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 8:0

60e minuut.
Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics met een sublieme pass. Rogiers rent richting de bal. Rogiers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 9:0

64e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Villagómez onderschept slim de pass. Cristante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante geeft een hoge lob. Fernández geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jagodics neemt de hoekschop. Rogiers heeft problemen om de bal te vangen. Saucedo rent richting de bal. Rogiers onderschept slim de pass. Rogiers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 10:0

70e minuut.
Salcido probeert naar een medespeler te passen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano passt de bal met de wreef. Nae is nu in balbezit. Nae geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jagodics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jagodics rent richting de bal. Jagodics met een sublieme pass. Rogiers rent richting de bal. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Montes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 11:0

80e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae passt de bal zonder na te denken. Rogiers is nu in balbezit. Rogiers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 12:0

85e minuut.
Jagodics rent richting de bal. Jagodics passt de bal in één keer door. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers haalt uit met een fantastische trap. Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Antigua - Leon esmeraldas 13:0

87e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal met de wreef. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nae de bal. Nae schiet op doel. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogiers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Majezon geeft de bal voor. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez geeft de bal voor. Rogiers rent richting de bal. Rogiers draait met de bal, schiet en ... Montes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Antigua 37%, Leon esmeraldas 63%.
La Antigua - Leon esmeraldas 13:0