Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-08 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hisarüstü SK Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
öztürk fc ER FORCE
sivas Tactiek 451
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 15.8
very good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Wojtoń onderschept slim de pass. Wojtoń geeft een lange en hoge pass. Piwoński probeert naar een medespeler te passen. Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg geeft een lange en hoge pass. Arnal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Pantazopoulos rent richting de bal. Dokuz onderschept slim de pass. Dokuz passt de bal met de wreef. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dokuz passt de bal met de wreef. Dăncescu is nu in balbezit. Dăncescu geeft een lange en hoge pass. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dokuz kopt de bal weg. Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalavári rent richting de bal. Zalavári haalt uit met een fantastische trap. Arnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 1:0

15e minuut.
Arnal trapt de bal weg. Ocio kopt de bal weg. Klungelig pakt Baciu de bal. Zalavári rent richting de bal. Zalavári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arnal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sejud geeft een lange en hoge pass. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel geeft een lange en hoge pass. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 2:0

19e minuut.
Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Iordache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inneberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arnal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dokuz rent richting de bal. Dokuz passt de bal in één keer door. Dăncescu is nu in balbezit. Dăncescu geeft een lange en hoge pass. Piwoński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wojtoń kopt de bal weg. Inneberg heeft problemen om de bal te vangen. Inneberg geeft de bal voor. Zalavári rent richting de bal. Zalavári schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dokuz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dăncescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dăncescu met een sublieme pass. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári draait met de bal, schiet en ... Arnal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Lerza begaat een overtreding. Lerza krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inneberg geeft de bal voor. Solstrand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalavári rent richting de bal. Zalavári haalt uit met een fantastische trap. Arnal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 3:0

33e minuut.
Ocio kopt de bal weg. Dăncescu geeft een hoge lob. Daar is Iordache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári haalt uit met een fantastische trap. Arnal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Solstrand is nu in balbezit. Inneberg onderschept slim de pass. Inneberg geeft een lange en hoge pass. Dokuz is nu in balbezit. Dokuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Parusel controleert de bal met de borst. Dokuz rent richting de bal. Dokuz passt de bal met de wreef. Zalavári rent richting de bal. Zalavári draait met de bal, schiet en ... Arnal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zalavári geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dăncescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iordache de bal. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári schiet op doel. Kolasiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: öztürk fc 20%, ER FORCE 80%.
öztürk fc - ER FORCE 3:0

48e minuut.
Guentzel geeft een lange en hoge pass. Dăncescu met een sublieme pass. Zalavári rent richting de bal. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 4:0

51e minuut.
Ocio met een sublieme pass. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud geeft een lange en hoge pass. Dăncescu geeft een hoge lob. Piwoński krijgt zijn hoofd ertegen. Arnal bokst de bal weg. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 5:0

53e minuut.
Zalavári passt de bal zonder na te denken. Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg passt de bal in één keer door. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński draait met de bal, schiet en ... Arnal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 6:0

56e minuut.
Inneberg met een snelle inworp. Solstrand is nu in balbezit. Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński geeft de bal voor. Zalavári springt en kopt de bal. Arnal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 7:0

58e minuut.
Kolasiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inneberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwoński rent richting de bal. Piwoński geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Arnal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 8:0

59e minuut.
Inneberg geeft een hoge lob. Zalavári kopt de bal weg. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schiet op doel. Arnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 9:0

60e minuut.
Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Inneberg rent richting de bal. Daar is Inneberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inneberg geeft een hoge lob. Zalavári krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Śliwa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dokuz onderschept slim de pass. Kryszałowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dokuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Piwoński neemt de penalty, wat een uithaal! Arnal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 10:0

67e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Zalavári verovert de bal door een tackle van achteren. Zalavári speelt de bal door. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 11:0

68e minuut.
Dăncescu heeft problemen om de bal te vangen. Dăncescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baciu de bal onder controle te krijgen. Dokuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zalavári heeft problemen om de bal te vangen. Kolasiński onderschept slim de pass. Zalavári rent richting de bal. Zalavári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg probeert naar een medespeler te passen. Dăncescu rent richting de bal. Zalavári rent richting de bal. Zalavári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ocio verovert de bal door een tackle van achteren. Ocio passt de bal met de wreef. Inneberg is nu in balbezit. Inneberg heeft problemen om de bal te vangen. Inneberg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Dăncescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baciu is nu in balbezit. Zalavári verovert de bal door een tackle van achteren. Zalavári geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arnal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lerza is nu in balbezit. Śliwa is nu in balbezit. Dokuz verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuz haalt uit met een fantastische trap. Arnal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 12:0

90e minuut.
Sejud geeft de bal voor. Dăncescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocio geeft de bal voor. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
öztürk fc - ER FORCE 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: öztürk fc 18%, ER FORCE 82%.
öztürk fc - ER FORCE 13:0