Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-15 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PGE Arena Gdańsk
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Fc Lechia Gdańsk Young Power
Winner Tactiek best++
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
48.4 gemiddelde waardering 46.1
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Ziemelis probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə probeert naar een medespeler te passen. Fröberg is nu in balbezit. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 1:0

6e minuut.
Miazga neemt vlug de vrije trap. Nurminen heeft problemen om de bal te vangen. Segnan rent richting de bal. Segnan draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Borsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Borsuk met een sublieme pass. Strachan probeert naar een medespeler te passen. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ... Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tulun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yurchak. Tulun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borsuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strachan kopt de bal weg. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 2:0

22e minuut.
Dias kopt de bal weg. Beclea probeert de bal aan de voet te houden. Segnan is nu in balbezit. Segnan schiet op doel. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kolisnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolisnichenko geeft een hoge lob. Nurminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Segnan onderschept slim de pass. Segnan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Segnan rent richting de bal. Segnan haalt uit met een fantastische trap. Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 2:1

32e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan passt de bal met de wreef. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Borsuk passt de bal zonder na te denken. Strachan rent richting de bal. Strachan geeft een hoge lob. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long geeft een lange en hoge pass. Fröberg rent richting de bal. Fröberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Strachan heeft problemen om de bal te vangen. Strachan passt de bal zonder na te denken. Fröberg rent richting de bal. Fröberg haalt uit met een fantastische trap. Demeurisse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 3:1

39e minuut.
Strachan rent richting de bal. Strachan geeft de bal voor. Çobanzadə kan de bal niet met de borst controleren. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg haalt uit met een fantastische trap. Demeurisse bokst de bal weg. Paal!

40e minuut.
Mangiaracina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan met een sublieme pass. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg haalt uit met een fantastische trap. Demeurisse bokst de bal weg.

42e minuut.
Yurchak passt de bal in één keer door. Fröberg rent richting de bal. Głusejdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fröberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Tulun wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 4:1

45e minuut.
Inworp. Plastiras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 31%, Young Power 69%.
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 4:1

46e minuut.
Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan verovert de bal door een tackle van achteren. Strachan geeft de bal voor. Rejtan springt en kopt de bal. Demeurisse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 5:1

47e minuut.
Fedeler rent richting de bal. Fedeler geeft een hoge lob. Çobanzadə geeft een hoge lob. Segnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Segnan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Segnan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Defays komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Çobanzadə kopt de bal weg. Daar is Nurminen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plastiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Defays haalt uit met een fantastische trap. Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulun onderschept slim de pass. Tulun passt de bal zonder na te denken. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybszleger komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dias geeft de bal voor. Quang Long kopt de bal weg. Klungelig pakt Miazga de bal. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rejtan de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rejtan kopt de bal weg. Strachan speelt de bal door. Fröberg heeft problemen om de bal te vangen. Fröberg schiet op doel. Demeurisse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 6:1

73e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk geeft een hoge lob. Strachan kopt de bal weg. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan schiet op doel. Demeurisse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Defays geeft de bal voor. Nurminen geeft de bal voor. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 7:1

77e minuut.
Yurchak geeft een lange en hoge pass. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurminen is nu in balbezit. Plastiras verovert de bal door een tackle van achteren. Plastiras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long geeft een hoge lob. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Demeurisse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 8:1

84e minuut.
Demeurisse met een sublieme pass. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias passt de bal in één keer door. Strachan rent richting de bal. Strachan geeft de bal voor. Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Borsuk geeft een lange en hoge pass. Ziemelis geeft de bal voor. Quang Long kopt de bal weg. Mangiaracina is nu in balbezit. Mangiaracina geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Fedeler speelt de bal door. Mangiaracina rent richting de bal. Mangiaracina passt de bal in één keer door. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg schiet op doel. Demeurisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 31%, Young Power 69%.
Fc Lechia Gdańsk - Young Power 8:1