Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA. Boca Juniors Club Atletico Pincha
Hoy ganamos Tactiek 4-4-1-1 (Bis!)
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.6 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten formidable
poor Passen excellent
weak Verdedigen very good


6e minuut.
Gintel geeft een lange en hoge pass. Daar is Geraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak onderschept slim de pass. Kozak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gintel onderschept slim de pass. Gintel probeert naar een medespeler te passen. Olivi is nu in balbezit. Danitz rent richting de bal. Danitz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gintel rent richting de bal. Gintel geeft een hoge lob. Daar is Italiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak rent richting de bal. Kozak draait met de bal, schiet en ... Pyörret verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:1

10e minuut.
Italiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel is nu in balbezit. Gintel met een sublieme pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Pyörret met een harde bal richting middenveld. Danitz kopt de bal weg. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dobkowski passt de bal met de wreef. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka geeft een hoge lob. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dobkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iserhardt komt het veld opgelopen. Pyörret met een harde bal richting middenveld. Olivi kopt de bal weg. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak schiet op doel. Pyörret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:2

16e minuut.
Pelissier is nu in balbezit. Pelissier speelt de bal door. Daar is Italiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
D`Alise rent richting de bal. Sottile verovert de bal door een tackle van achteren. Sottile geeft de bal voor. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gintel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelissier. Gintel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danitz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kozak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pyörret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile passt de bal zonder na te denken. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak draait met de bal, schiet en ... Pyörret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:3

26e minuut.
D`Alise geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelissier de bal. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel passt de bal met de wreef. Olivi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:4

30e minuut.
D`Alise bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile verovert de bal door een tackle van achteren. Sottile probeert naar een medespeler te passen. Kozak rent richting de bal. Kozak schiet op doel. Pyörret bokst de bal weg.

33e minuut.
Gintel onderschept slim de pass. Gintel kan de bal niet met de borst controleren. Gintel probeert naar een medespeler te passen. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gintel probeert naar een medespeler te passen. Olivi is nu in balbezit. Olivi geeft de bal voor. Kozak rent richting de bal. Kozak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pyörret bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:5

41e minuut.
Danitz speelt de bal door. Iserhardt heeft problemen om de bal te vangen. Iserhardt met een sublieme pass. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:6

42e minuut.
Kozak is nu in balbezit. Gintel rent richting de bal. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel rent richting de bal. Gintel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gintel rent richting de bal. Gintel geeft een lange en hoge pass. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak draait met de bal, schiet en ... Pyörret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 83%, Club Atletico Pincha 17%.
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:7

49e minuut.
Rəhmanov is nu in balbezit. Rəhmanov passt de bal zonder na te denken. Ojeda rent richting de bal. Kozak rent richting de bal. Kozak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sottile kopt de bal weg. Kozak is nu in balbezit. Italiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Italiano krijgt een gele kaart. Kozak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kozak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gintel is nu in balbezit. D`Alise bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak onderschept slim de pass. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:8

60e minuut.
Danitz met een sublieme pass. Gintel rent richting de bal. Gintel passt de bal zonder na te denken. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka geeft de bal voor. Pyörret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
D`Alise onderschept slim de pass. D`Alise geeft een lange en hoge pass. Stakhiv met een sublieme pass. Kłos kan de bal niet met de borst controleren. Kłos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kłos rent richting de bal. Stakhiv verovert de bal door een tackle van achteren. Stakhiv geeft een lange en hoge pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt geeft de bal voor. Daar is Kozak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak schiet op doel. Pyörret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:9

75e minuut.
Kozak onderschept slim de pass. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kozak de bal. Kozak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:10

76e minuut.
Olivi heeft problemen om de bal te vangen. Rəhmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhmanov passt de bal in één keer door. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Duch rent richting de bal. Duch geeft een lange en hoge pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. Pyörret werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:11

79e minuut.
Iserhardt onderschept slim de pass. Iserhardt speelt de bal door. Olivi met een sublieme pass. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:12

82e minuut.
Olivi controleert de bal met de borst. Gintel rent richting de bal. Gintel passt de bal zonder na te denken. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rəhmanov is nu in balbezit. Gintel verovert de bal door een tackle van achteren. Gintel probeert naar een medespeler te passen. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:13

89e minuut.
Klungelig pakt Sottile de bal. Sottile geeft de bal voor. Kozak rent richting de bal. Kozak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 80%, Club Atletico Pincha 20%.
CA. Boca Juniors - Club Atletico Pincha 0:14