Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-29 23:29
  • Competitiewedstrijd: Entrenamiento
  • Stadion: AL-X Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
AL-X C.A. ATLANTA
MIER Tactiek 5.7.4
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Pérez Riverol passt de bal met de wreef. Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Valladares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Antinirre met een sublieme pass. Zitzlsperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitzlsperger speelt de bal door. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:1

20e minuut.
Sanita met een sublieme pass. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolante met een sublieme pass. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:2

27e minuut.
Sanita rent richting de bal. Sanita probeert naar een medespeler te passen. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici schiet op doel. Valladares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:3

32e minuut.
Inworp. Ochoa komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Cruzalta de bal. Davidovici rent richting de bal. Zitzlsperger is nu in balbezit. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Sanita de bal. Sanita passt de bal in één keer door. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Valladares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol passt de bal zonder na te denken. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Valladares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 70%, C.A. ATLANTA 30%.
AL-X - C.A. ATLANTA 0:4

46e minuut.
Medina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita geeft een lange en hoge pass. Zitzlsperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitzlsperger heeft problemen om de bal te vangen. Zitzlsperger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:5

51e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Inworp. Antinirre met een snelle inworp. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:6

52e minuut.
Antinirre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozera. Antinirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antinirre met een snel genomen vrije trap. Zitzlsperger kopt de bal weg. Klungelig pakt Ozera de bal. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karipis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sambucetti is nu in balbezit. Kern onderschept slim de pass. Kern speelt de bal door. Zitzlsperger is nu in balbezit. Zitzlsperger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ozera is nu in balbezit. Antinirre verovert de bal door een tackle van achteren. Antinirre speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sanita rent richting de bal. Sanita speelt de bal door. Antinirre is nu in balbezit. Zitzlsperger rent richting de bal. Zitzlsperger draait met de bal, schiet en ... Valladares bokst de bal weg.

83e minuut.
Kern speelt de bal door. Antinirre is nu in balbezit. Medina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medina krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zitzlsperger is nu in balbezit. Karipis verovert de bal door een tackle van achteren. Karipis met een sublieme pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Valladares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Karipis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:7

87e minuut.
Sanita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanita geeft een lange en hoge pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - C.A. ATLANTA 0:8

88e minuut.
Zitzlsperger onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanita neemt de hoekschop. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 64%, C.A. ATLANTA 36%.
AL-X - C.A. ATLANTA 0:8