Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA. Boca Juniors Viva Jujuy!
Hoy ganamos Tactiek Quebrada
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.1 gemiddelde waardering 28.6
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Daar is Moizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ojeda ... Strafschop! Bieńkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Likhachev neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:1

12e minuut.
Daar is Rękawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva speelt de bal door. Likhachev rent richting de bal. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mestrinho met een sublieme pass. Pelissier is nu in balbezit. Bieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bieńkowski schiet op doel. Podstawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:2

28e minuut.
Stamboulain controleert de bal met de borst. Likhachev rent richting de bal. Geraci is nu in balbezit. Likhachev onderschept slim de pass. Likhachev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mestrinho rent richting de bal. Pelissier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mestrinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Mestrinho met een snel genomen vrije trap. Stamboulain kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Podstawek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:3

32e minuut.
Sainz met een sublieme pass. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski onderschept slim de pass. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... Podstawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:4

45e minuut.
Scampitelli passt de bal zonder na te denken. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva passt de bal met de wreef. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel. Podstawek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verheyden komt het veld opgelopen. Aleksandrov komt het veld opgelopen. Petruška komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 65%, Viva Jujuy! 35%.
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:4

46e minuut.
Daar is Likhachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Likhachev krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Scampitelli geeft een hoge lob. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Aleksandrov kopt de bal weg. Moizan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... Podstawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:5

62e minuut.
Doeltrap. Podstawek trapt de bal weg van het doel. Villanueva geeft een hoge lob. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Likhachev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Podstawek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mestrinho kopt de bal weg. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mestrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Mestrinho passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel. Podstawek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:6

78e minuut.
Mestrinho neemt de hoekschop. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski passt de bal met de wreef. Likhachev rent richting de bal. Likhachev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mestrinho passt de bal met de wreef. Scampitelli geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... Podstawek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Likhachev rent richting de bal. Likhachev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:7

89e minuut.
Stamboulain geeft een lange en hoge pass. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moizan. Moizan krijgt een gele kaart. Mestrinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mestrinho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 80%, Viva Jujuy! 20%.
CA. Boca Juniors - Viva Jujuy! 0:7