Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. ATLANTA CA. Boca Juniors
4141 Tactiek Hoy ganamos
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.9 gemiddelde waardering 21
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gullota passt de bal met de wreef. Petruška is nu in balbezit. Gorzkowicz onderschept slim de pass. Aleksandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bairon geeft een lange en hoge pass. Vähämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aleksandrov. Aleksandrov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Moizan onderschept slim de pass. Moizan geeft een hoge lob. Podstawek controleert de bal met de borst. Vähämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähämäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vähämäki is nu in balbezit. Podstawek onderschept slim de pass. Podstawek met een sublieme pass. Bairon rent richting de bal. Bairon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Petruška rent richting de bal. Kern onderschept slim de pass. Kern passt de bal in één keer door. Vähämäki rent richting de bal. Vähämäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cabeçudo passt de bal met de wreef. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre geeft een lange en hoge pass. Terlouw is nu in balbezit. Terlouw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Moizan geeft een hoge lob. Vähämäki kopt de bal weg. Sainz is nu in balbezit. Bairon verovert de bal door een tackle van achteren. Bairon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - CA. Boca Juniors 1:0

44e minuut.
Antinirre probeert de bal met de borst te controleren. Antinirre geeft een lange en hoge pass. Daar is Terlouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vähämäki is nu in balbezit. Vähämäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 31%, CA. Boca Juniors 69%.
C.A. ATLANTA - CA. Boca Juniors 1:0

46e minuut.
Bairon geeft de bal voor. Geraci is nu in balbezit. Terlouw verovert de bal door een tackle van achteren. Vähämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähämäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Antinirre passt de bal in één keer door. Cabeçudo is nu in balbezit. Terlouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlouw haalt uit met een fantastische trap. Tatár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - CA. Boca Juniors 2:0

64e minuut.
Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairon verovert de bal door een tackle van achteren. Bairon probeert naar een medespeler te passen. Vähämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähämäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - CA. Boca Juniors 3:0

65e minuut.
Puchniarz probeert naar een medespeler te passen. Petruška rent richting de bal. Bairon verovert de bal door een tackle van achteren. Bairon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Terlouw speelt de bal door. Bairon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moizan rent richting de bal. Bairon onderschept slim de pass. Bairon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sainz rent richting de bal. Terlouw onderschept slim de pass. Terlouw draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aleksandrov zal de hoekschop nemen. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre met een sublieme pass. Bairon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairon draait met de bal, schiet en ... Tatár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Antinirre verovert de bal door een tackle van achteren. Bairon is nu in balbezit. Bairon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terlouw de bal. Terlouw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - CA. Boca Juniors 4:0

86e minuut.
Vähämäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terlouw de bal. Terlouw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 33%, CA. Boca Juniors 67%.
C.A. ATLANTA - CA. Boca Juniors 4:0