Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puede Fallar Huracan De Parque Patricios
Muñeco Tactiek DOMINGO A GANAR
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.4 gemiddelde waardering 22.3
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


20e minuut.
Căpăţână geeft de bal voor. Inworp. Meneses met de inworp. Erden is nu in balbezit. Erden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shrizi schiet op doel. Piórkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todevski kopt de bal weg. Ismagulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismagulov haalt uit met een fantastische trap. Akimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puede Fallar - Huracan De Parque Patricios 1:0

24e minuut.
Poghosyan speelt de bal door. Erden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małocha. Małocha krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mignani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

35e minuut.
Ismagulov speelt de bal door. Shrizi is nu in balbezit. Shrizi passt de bal met de wreef. Erden bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puede Fallar 48%, Huracan De Parque Patricios 52%.
Puede Fallar - Huracan De Parque Patricios 1:0

53e minuut.
Bagatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi onderschept slim de pass. Shrizi speelt de bal door. Erden bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Piórkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meneses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erden rent richting de bal. Erden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ismagulov passt de bal zonder na te denken. Daar is Todevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todevski passt de bal met de wreef. Shrizi is nu in balbezit. Shrizi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Małocha onderschept slim de pass. Małocha passt de bal met de wreef. Arroyo Peña rent richting de bal. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda geeft een hoge lob. Arroyo Peña kan de bal niet met de borst controleren. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Todevski passt de bal zonder na te denken. Arroyo Peña is nu in balbezit. Arroyo Peña passt de bal zonder na te denken. Ismagulov rent richting de bal. Ismagulov draait met de bal, schiet en ... Akimov bokst de bal weg.

86e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Bagatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismagulov verovert de bal door een tackle van achteren. Ismagulov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ismagulov met een sublieme pass. Shrizi is nu in balbezit. Shrizi passt de bal in één keer door. Erden is nu in balbezit. Erden draait met de bal, schiet en ... Akimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Puede Fallar - Huracan De Parque Patricios 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puede Fallar 31%, Huracan De Parque Patricios 69%.
Puede Fallar - Huracan De Parque Patricios 2:0