Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! Jereatrico FC
Quebrada Tactiek Amistosos
52% Balbezit 48%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 40.9
solide Schieten zwak
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Likhachev is nu in balbezit. Pascucci rent richting de bal. Likhachev verovert de bal door een tackle van achteren. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Huerta bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scampitelli neemt de hoekschop. Likhachev kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scampitelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pelletieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga speelt de bal door. Klungelig pakt Likhachev de bal. Likhachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev geeft een lange en hoge pass. Cacace heeft problemen om de bal te vangen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Huerta bokst de bal weg. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 1:0

23e minuut.
Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga passt de bal zonder na te denken. Cacace heeft problemen om de bal te vangen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Eich onderschept slim de pass. Eich probeert naar een medespeler te passen. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 2:0

30e minuut.
Conzett verovert de bal door een tackle van achteren. Conzett passt de bal met de wreef. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 3:0

40e minuut.
Huerta speelt de bal door. Koclęga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koclęga met een sublieme pass. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Likhachev rent richting de bal. Likhachev passt de bal met de wreef. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel. Huerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 4:0

45e minuut.
Pîrvulescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 26%, Jereatrico FC 74%.
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 4:0

46e minuut.
Pascucci rent richting de bal. Likhachev onderschept slim de pass. Likhachev passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 5:0

51e minuut.
Likhachev rent richting de bal. Monaco is nu in balbezit. Likhachev onderschept slim de pass. Likhachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Likhachev krijgt zijn hoofd ertegen. Bieńkowski controleert de bal met de borst. Huerta probeert wanhopig de bal te grijpen. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Likhachev is nu in balbezit. Likhachev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Conzett met de inworp. Pelletieri is nu in balbezit. Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sartori onderschept slim de pass. Sartori probeert naar een medespeler te passen. Pîrvulescu rent richting de bal. Pîrvulescu geeft de bal voor. Pelletieri kopt de bal weg. Huerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Likhachev de bal. Likhachev passt de bal met de wreef. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 6:0

64e minuut.
Pascucci speelt de bal door. Daar is Cacace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacace passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pelletieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pelletieri met een snelle inworp. Likhachev rent richting de bal. Likhachev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacace is nu in balbezit. Bieńkowski onderschept slim de pass. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Huerta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 7:0

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Pelletieri de bal onder controle te krijgen. Likhachev onderschept slim de pass. Likhachev passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Huerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Likhachev is nu in balbezit. Paal! Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 8:0

77e minuut.
Koclęga is nu in balbezit. Koclęga geeft een hoge lob. Cacace heeft problemen om de bal te vangen. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 9:0

80e minuut.
Bieńkowski passt de bal zonder na te denken. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 10:0

88e minuut.
Conzett verovert de bal door een tackle van achteren. Conzett geeft een lange en hoge pass. Daar is Bieńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likhachev rent richting de bal. Likhachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 14%, Jereatrico FC 86%.
Viva Jujuy! - Jereatrico FC 11:0