Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. ATLANTA Club Atletico Pincha
5.7.4 Tactiek 4-4-1-1 (Bis!)
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Felder kopt de bal weg. Sottile is nu in balbezit. Sottile passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Felder de bal. Felder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cabeçudo is nu in balbezit. Olivi verovert de bal door een tackle van achteren. Olivi probeert naar een medespeler te passen. Felder rent richting de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap. Grimani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Duch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terlouw. Duch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gullota de bal. Felder is nu in balbezit. Felder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Club Atletico Pincha 0:1

42e minuut.
Danitz heeft problemen om de bal te vangen. Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sottile zijn tegenspeler op de grond. Sottile krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 73%, Club Atletico Pincha 27%.
C.A. ATLANTA - Club Atletico Pincha 0:1

60e minuut.
Dobkowski passt de bal in één keer door. Olivi heeft problemen om de bal te vangen. Łojek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łojek krijgt een gele kaart. Olivi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Olivi kan niet meer verder spelen. Iserhardt komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sottile passt de bal in één keer door. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt met een sublieme pass. Felder is nu in balbezit. Felder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - Club Atletico Pincha 0:2

77e minuut.
Rickard is nu in balbezit. Rickard passt de bal met de wreef. Daar is Gullota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felder is nu in balbezit. Felder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Danitz met een sublieme pass. Iserhardt is nu in balbezit. Łojek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łojek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Klungelig pakt Tyczka de bal. Terlouw is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyczka. Tyczka krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Vähämäki de bal. Özdeveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeveci geeft een lange en hoge pass. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 69%, Club Atletico Pincha 31%.
C.A. ATLANTA - Club Atletico Pincha 0:2