Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 23:28
  • Competitiewedstrijd: Entrenamiento
  • Stadion: AL-X Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AL-X Puede Fallar
DOMI Tactiek Muñeco
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 30.8
good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Loayza rent richting de bal. Todevski verovert de bal door een tackle van achteren. Todevski speelt de bal door. Erden rent richting de bal. Erden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ismagulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismagulov. Ismagulov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Arroyo Peña met een sublieme pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erden verovert de bal door een tackle van achteren. Erden haalt uit met een fantastische trap. Valladares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figueroa komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Todevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todevski passt de bal zonder na te denken. Daar is Shrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shrizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Puede Fallar 0:1

34e minuut.
Loayza met een snelle inworp. Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. Figueroa springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 48%, Puede Fallar 52%.
AL-X - Puede Fallar 0:1

46e minuut.
Lean rent richting de bal. Lean geeft de bal voor. Lanus is nu in balbezit. Shrizi is nu in balbezit. Shrizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Puede Fallar 0:2

62e minuut.
Ismagulov verovert de bal door een tackle van achteren. Majid is nu in balbezit. Ismagulov begaat een overtreding. Ismagulov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Majid raakt geblesseerd tijdens het duel. Ozera komt het veld opgelopen. Sambucetti komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Herda is nu in balbezit. Herda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozera met een snelle inworp. Durquet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Majid rent richting de bal. Erden onderschept slim de pass. Shrizi rent richting de bal. Erden rent richting de bal. Erden geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Todevski is nu in balbezit. Todevski passt de bal met de wreef. Arroyo Peña speelt de bal door. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi schiet op doel. Valladares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Puede Fallar 0:3

82e minuut.
Todevski passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een hoge lob. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Paal! Šarac bokst de bal weg.

84e minuut.
Larghi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Meneses is nu in balbezit. Salcedo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Salcedo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salcedo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Meneses moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Meneses kan niet meer verder spelen. Strungăreanu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sambucetti verovert de bal door een tackle van achteren. Sambucetti probeert naar een medespeler te passen. Durquet is nu in balbezit. Durquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-X - Puede Fallar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-X 50%, Puede Fallar 50%.
AL-X - Puede Fallar 1:3