Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan De Parque Patricios CA. Boca Juniors
DOMINGO A GANAR Tactiek Hoy ganamos
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 21
good Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Moizan is nu in balbezit. Małocha verovert de bal door een tackle van achteren. Małocha passt de bal in één keer door. Molkowski rent richting de bal. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Małocha is nu in balbezit. Małocha geeft een hoge lob. Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski schiet op doel. Tatár bokst de bal weg.

21e minuut.
Moizan geeft een lange en hoge pass. Lozano Segado kopt de bal weg. Akimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna onderschept slim de pass. Brożyna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Molkowski geeft een lange en hoge pass. Poghosyan rent richting de bal. Poghosyan passt de bal met de wreef. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski haalt uit met een fantastische trap. Tatár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - CA. Boca Juniors 1:0

44e minuut.
Sainz geeft een lange en hoge pass. Małocha is nu in balbezit. Małocha probeert naar een medespeler te passen. Molkowski rent richting de bal. Molkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puchniarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 50%, CA. Boca Juniors 50%.
Huracan De Parque Patricios - CA. Boca Juniors 1:0

55e minuut.
Popržanović met een sublieme pass. Poghosyan is nu in balbezit. Poghosyan passt de bal met de wreef. Popržanović is nu in balbezit. Popržanović draait met de bal, schiet en ... Tatár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Małocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Lozano Segado kopt de bal weg. Poghosyan heeft problemen om de bal te vangen. Popržanović rent richting de bal. Popržanović schiet op doel. Tatár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan De Parque Patricios - CA. Boca Juniors 2:0

84e minuut.
Sainz passt de bal zonder na te denken. Moizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimov onderschept slim de pass. Akimov geeft de bal voor. Popržanović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poghosyan neemt de hoekschop. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan De Parque Patricios 35%, CA. Boca Juniors 65%.
Huracan De Parque Patricios - CA. Boca Juniors 2:0