Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-18 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ghana Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Ghana USA
Dictators Tactiek cio-532-lw
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 75.7
excellent Schieten incredible
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen brilliant


4e minuut.
Wells is nu in balbezit. Wells geeft een lange en hoge pass. Sackett rent richting de bal. Sackett haalt uit met een fantastische trap. Boadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana - USA 0:1

11e minuut.
Adamu passt de bal in één keer door. Kingston met een sublieme pass. Sosu is nu in balbezit. Sosu draait met de bal, schiet en ... Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghana - USA 1:1

13e minuut.
Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingston tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izzard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Russell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sackett springt en kopt de bal. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Kingston begaat een overtreding. Cole is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Russell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sackett springt en kopt de bal. Boadi bokst de bal weg. Sasu speelt de bal door. Sosu is nu in balbezit. Met opzet legt Cole zijn tegenspeler op de grond. Sosu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sackett is nu in balbezit. Izzard rent richting de bal. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana - USA 1:2

39e minuut.
Arthur probeert naar een medespeler te passen. Sosu is nu in balbezit. O`Brien schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. O`Brien krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Buitenspel voor Sosu. Goede buitenspelval van de verdediging. O`Brien maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett onderschept slim de pass. Sackett schiet op doel. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een lange en hoge pass. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana - USA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana 61%, USA 39%.
Ghana - USA 1:3

49e minuut.
Sosu passt de bal met de wreef. Russell met een sublieme pass. Busch geeft de bal voor. Sackett kan de bal niet met de borst controleren. Sackett haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cole kopt de bal weg. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell passt de bal in één keer door. Izzard rent richting de bal. Izzard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Busch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Armas de bal. Armas geeft een lange en hoge pass. Izzard is nu in balbezit. Izzard haalt uit met een fantastische trap. Paal! Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Russell met een sublieme pass. Sackett is nu in balbezit. Sackett probeert naar een medespeler te passen. Izzard rent richting de bal. Izzard schiet op doel. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Izzard is nu in balbezit. Izzard draait met de bal, schiet en ... Boadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana - USA 1:4

64e minuut.
Mullan geeft de bal voor. Sackett is nu in balbezit. Izzard rent richting de bal. Izzard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Mullan is nu in balbezit. Samir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mullan raakt geblesseerd tijdens het duel. O`Brien met een snel genomen vrije trap. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett haalt uit met een fantastische trap. Boadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Busch onderschept slim de pass. Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas begaat een overtreding. Armas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Russell passt de bal met de wreef. Wells is nu in balbezit. Wells geeft een hoge lob. Sackett krijgt zijn hoofd ertegen. Boadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana 67%, USA 33%.
Ghana - USA 1:4

USA