Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hungarian Revo FC TISZALÚC NKES
Modern 523 Tactiek TNK
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Trzonek is nu in balbezit. Önal rent richting de bal. Önal passt de bal in één keer door. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trzonek passt de bal zonder na te denken. Fernoaga is nu in balbezit. Fernoaga passt de bal in één keer door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. Merighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mesologgitis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stemler komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Fernoaga kopt de bal weg. Vanczák rent richting de bal. Ribisi onderschept slim de pass. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Merighetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - TISZALÚC NKES 1:0

44e minuut.
Vanczák verovert de bal door een tackle van achteren. Vanczák passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Önal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trzonek kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Szeląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - TISZALÚC NKES 2:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carøe met de inworp. Wielopolski geeft de bal voor. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen schiet op doel. Grnčarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 41%, TISZALÚC NKES 59%.
Hungarian Revo FC - TISZALÚC NKES 2:0

46e minuut.
Önal geeft een hoge lob. Ribisi kopt de bal weg. Megyei heeft problemen om de bal te vangen. Trzonek rent richting de bal. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Merighetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Önal kopt de bal weg. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek passt de bal zonder na te denken. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Merighetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ribisi is nu in balbezit. Önal rent richting de bal. Pašek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Habeck met de inworp. Önal speelt de bal door. Szeląg is nu in balbezit. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzonek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Önal bereikt de bal nog maar net als eerste. Önal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Önal rent richting de bal. Önal speelt de bal door. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Merighetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Önal is nu in balbezit. Önal draait met de bal, schiet en ... Merighetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hungarian Revo FC - TISZALÚC NKES 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hungarian Revo FC 26%, TISZALÚC NKES 74%.
Hungarian Revo FC - TISZALÚC NKES 3:0