Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-07-25 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA Türkiye
cio-532-lw Tactiek Çekya
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
75.6 gemiddelde waardering 77.3
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


26e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells met een sublieme pass. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard haalt uit met een fantastische trap. Abasoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Türkiye 1:0

27e minuut.
Mullan geeft een hoge lob. Özcan met een sublieme pass. Burman speelt de bal door. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu schiet op doel. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Brillant met de inworp. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een hoge lob. Izzard springt en kopt de bal. Abasoy bokst de bal weg.

36e minuut.
Sözeri rent richting de bal. Sözeri passt de bal met de wreef. Armas rent richting de bal. Armas geeft de bal voor. Izzard krijgt zijn hoofd ertegen. Abasoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Armas met een sublieme pass. İzalmaz rent richting de bal. Lockhart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lockhart krijgt een gele kaart. İzalmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmanoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Türkiye 1:1

43e minuut.
Wells is nu in balbezit. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish geeft een hoge lob. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Izzard controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ayverdi komt het veld opgelopen. Çilli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 57%, Türkiye 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Türkiye 1:1

46e minuut.
Valentino komt het veld opgelopen.

46e minuut.
İzalmaz is nu in balbezit. Lockhart begaat een overtreding. İzalmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Burman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. İzalmaz springt en kopt de bal. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Özatalay passt de bal in één keer door. Çilli rent richting de bal. Çilli passt de bal zonder na te denken. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Busch geeft de bal voor. Ayrancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish begaat een overtreding. Parrish krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ayverdi kopt de bal weg. Lockhart is nu in balbezit. Lockhart geeft een lange en hoge pass. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... Abasoy bokst de bal weg.

64e minuut.
Ayrancı passt de bal met de wreef. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acun. Acun krijgt een gele kaart. Wells is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brillant met een snel genomen vrije trap. Parrish springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Türkiye 2:1

79e minuut.
Özcan rent richting de bal. Wells onderschept slim de pass. Parrish is nu in balbezit. Wells is nu in balbezit. Wells schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 49%, Türkiye 51%.
USA - Türkiye 2:1