Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-08 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Jamaica
cio-532-lw Tactiek Bolt
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
74 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marshall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft de bal voor. Hayles maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Steinbrenner met een snelle inworp. Wells is nu in balbezit. Wells geeft de bal voor. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 1:0

27e minuut.
Steinbrenner speelt de bal door. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis begaat een overtreding. Wells raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wells kan niet meer verder spelen. Parsons komt het veld opgelopen. Steinbrenner met een snel genomen vrije trap. Parrish springt en kopt de bal. Littlejohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wingert geeft een lange en hoge pass. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hue ... Strafschop! Hue krijgt een gele kaart. Valentino raakt geblesseerd tijdens het duel. Parrish neemt de penalty, wat een uithaal! Littlejohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. Littlejohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parsons geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lockhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockhart met een sublieme pass. Parsons is nu in balbezit. Parsons geeft een lange en hoge pass. Parrish springt en kopt de bal. Littlejohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valentino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 2:0

45e minuut.
Parsons speelt de bal door. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Littlejohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 36%, Jamaica 64%.
USA - Jamaica 2:0

51e minuut.
Lockhart probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner heeft problemen om de bal te vangen. Steinbrenner passt de bal in één keer door. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. Littlejohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Steinbrenner met een snelle inworp. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft de bal voor. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 3:0

65e minuut.
Francis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner met de inworp. Parsons geeft een hoge lob. Valentino springt en kopt de bal. Littlejohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 4:0

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marshall stond buitenspel. Guzan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parrish kan de bal niet met de borst controleren. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons haalt uit met een fantastische trap. Littlejohn bokst de bal weg.

73e minuut.
Guzan passt de bal met de wreef. Parsons rent richting de bal. Parsons passt de bal zonder na te denken. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Guzan heeft problemen om de bal te vangen. Guzan geeft een lange en hoge pass. Hue rent richting de bal. Parrish onderschept slim de pass. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ... Littlejohn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 5:0

76e minuut.
Ekoku passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dixon de bal. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 6:0

79e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons met een sublieme pass. Wingert geeft een lange en hoge pass. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen. Littlejohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Parsons geeft een lange en hoge pass. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish schiet op doel. Littlejohn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Jamaica 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 29%, Jamaica 71%.
USA - Jamaica 7:0