Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: gunner
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Arsenal Ryki Hajducka Voda
boboski2Lazik Tactiek 3.4.3
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
42.2 gemiddelde waardering 36
good Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Jam-Jam kopt de bal weg. Klungelig pakt Fatecha de bal. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... Hudson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 0:1

5e minuut.
Jam-Jam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzanka de bal. Rabutla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dardi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 1:1

11e minuut.
Rabutla rent richting de bal. Rabutla passt de bal in één keer door. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski draait met de bal, schiet en ... Metin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 2:1

12e minuut.
Množinović passt de bal met de wreef. Grzanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam speelt de bal door. Rabutla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nteo neemt vlug de vrije trap. Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziaya speelt de bal door. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lissek speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skitek zijn tegenspeler op de grond. Skitek krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam geeft een hoge lob. Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jam-Jam passt de bal met de wreef. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski passt de bal zonder na te denken. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fatecha heeft problemen om de bal te vangen. Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Nteo geeft de bal voor. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 43%, Hajducka Voda 57%.
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 2:1

51e minuut.
Bokić probeert naar een medespeler te passen. David rent richting de bal. David speelt de bal door. Množinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Množinović haalt uit met een fantastische trap. Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Desrousseaux passt de bal met de wreef. Hustar` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissek onderschept slim de pass. Množinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Množinović schiet op doel. Hudson bokst de bal weg.

71e minuut.
Nteo kopt de bal weg. Ziaya met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurtinović de bal. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Metin trapt de bal weg van het doel. Fatecha kopt de bal weg. Rabutla met een sublieme pass. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzanka rent richting de bal. Grzanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 3:1

75e minuut.
Bajgorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam met een sublieme pass. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 4:1

77e minuut.
Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutanjac probeert naar een medespeler te passen. Nteo geeft een hoge lob. Zamojski rent richting de bal. Zamojski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ziaya rent richting de bal. Ziaya geeft de bal voor. Rabutla rent richting de bal. Rabutla schiet op doel. Metin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rabutla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 52%, Hajducka Voda 48%.
Arsenal Ryki - Hajducka Voda 4:1