Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-19 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Garden Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Celtics5 piacenza sokker
key gi Tactiek DCC5
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 39.8
very good Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Doeltrap. Slabbinck trapt de bal weg. Bordakiewicz kopt de bal weg. Flankenwolf heeft problemen om de bal te vangen. Flankenwolf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Moniaros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempała rent richting de bal. Rempała geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Trifu kopt de bal weg. Daar is Flankenwolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flankenwolf draait met de bal, schiet en ... Batári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - piacenza sokker 1:0

11e minuut.
Mesaroş speelt de bal door. Gelli is nu in balbezit. Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - piacenza sokker 2:0

12e minuut.
Brochetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moliterni komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bordakiewicz passt de bal zonder na te denken. Mesaroş rent richting de bal. Casangeli is nu in balbezit. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Batári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş geeft een hoge lob. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga draait met de bal, schiet en ... Gelli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Casangeli trapt de bal weg. Tlaga kopt de bal weg. Dembiński rent richting de bal. Dembiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - piacenza sokker 3:0

34e minuut.
Moniaros is nu in balbezit. Dembiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dembiński geeft de bal voor. Flankenwolf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - piacenza sokker 4:0

38e minuut.
Neukermans geeft een hoge lob. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenwolf onderschept slim de pass. Flankenwolf haalt uit met een fantastische trap. Batári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - piacenza sokker 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics5 40%, piacenza sokker 60%.
Celtics5 - piacenza sokker 5:0

46e minuut.
Montagnani komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Batári speelt de bal door. Mesaroş kopt de bal weg. Flankenwolf is nu in balbezit. Flankenwolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtics5 - piacenza sokker 6:0

55e minuut.
Neukermans geeft een lange en hoge pass. Trifu kopt de bal weg. Klungelig pakt Novak de bal. Lixa is nu in balbezit. Lixa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rempała rent richting de bal. Rempała probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Flankenwolf is nu in balbezit. Flankenwolf haalt uit met een fantastische trap. Batári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Moliterni kopt de bal weg. Gelli geeft de bal voor. Lixa is nu in balbezit. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Flankenwolf rent richting de bal. Flankenwolf passt de bal in één keer door. Dembiński is nu in balbezit. Flankenwolf rent richting de bal. Flankenwolf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Vanoverschelde verovert de bal door een tackle van achteren. Vanoverschelde geeft een hoge lob. Flankenwolf is nu in balbezit. Flankenwolf draait met de bal, schiet en ... Batári bokst de bal weg.

74e minuut.
Tlaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tlaga passt de bal in één keer door. Moliterni rent richting de bal. Flankenwolf onderschept slim de pass. Flankenwolf draait met de bal, schiet en ... Batári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Trifu verovert de bal door een tackle van achteren. Trifu speelt de bal door. Rempała geeft een hoge lob. Dembiński rent richting de bal. Dembiński schiet op doel. Batári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gelli onderschept slim de pass. D`Aulerio geeft de bal voor. Tlaga is nu in balbezit. Tlaga geeft de bal voor. Flankenwolf maakt een snoekduik en kopt de bal. Batári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtics5 38%, piacenza sokker 62%.
Celtics5 - piacenza sokker 6:0