Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-08-19 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Caledonian Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Inverness Musca manciuriana
morattopoli Tactiek world of tanks
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


6e minuut.
Chirmuş speelt de bal door. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca geeft de bal voor. Gawlicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Magliano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Milea speelt de bal door. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Cuca geeft een hoge lob. Gawlicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Magliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Cuca speelt de bal door. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Musca manciuriana 0:1

24e minuut.
Fuertes passt de bal met de wreef. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca geeft een lange en hoge pass. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Ovacionado de bal. Ovacionado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kupferschmid de bal. Kupferschmid geeft de bal voor. Gawlicki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuertes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuca rent richting de bal. Cuca geeft een hoge lob. Gawlicki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 72%, Musca manciuriana 28%.
Inverness - Musca manciuriana 0:1

48e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint geeft een lange en hoge pass. Abdu Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiščík onderschept slim de pass. Kiščík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cuca met een sublieme pass. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gawlicki de bal. Gawlicki haalt uit met een fantastische trap. Magliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inverness - Musca manciuriana 0:2

58e minuut.
Milea geeft een lange en hoge pass. Cuca kopt de bal weg. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki draait met de bal, schiet en ... Magliano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Deja de bal onder controle te krijgen. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovacionado begaat een overtreding. Ovacionado krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chirmuş geeft een lange en hoge pass. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deja. Gawlicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łopatowicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuertes met een snelle inworp. Cuca controleert de bal met de borst. Cuca geeft de bal voor. Gawlicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kupferschmid onderschept slim de pass. Ovacionado bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte begaat een overtreding. Belmonte krijgt een gele kaart. Ovacionado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ovacionado kan niet meer verder spelen. Kilar komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kırmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuertes met de inworp. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca geeft de bal voor. Magliano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inverness 65%, Musca manciuriana 35%.
Inverness - Musca manciuriana 0:2