Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib USA
1212121212121 Tactiek cio-532-lw
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68.3 gemiddelde waardering 71.5
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


29e minuut.
Parrish rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haddadi. Parrish raakt geblesseerd tijdens het duel. Wells zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valentino springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Parrish de bal onder controle te krijgen. Macharaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Khouribgi de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - USA 0:1

31e minuut.
King passt de bal in één keer door. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft een lange en hoge pass. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ... Macharaoui bokst de bal weg.

41e minuut.
Valentino rent richting de bal. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino onderschept slim de pass. Parrish is nu in balbezit. Parrish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Steinbrenner heeft problemen om de bal te vangen. Steinbrenner passt de bal in één keer door. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. Macharaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - USA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 67%, USA 33%.
Al Maghrib - USA 0:2

67e minuut.
Xander probeert naar een medespeler te passen. Wells rent richting de bal. Wells passt de bal in één keer door. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner geeft de bal voor. Macharaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

77e minuut.
Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Busch met een sublieme pass. Klungelig pakt Steinbrenner de bal. Steinbrenner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wahib is nu in balbezit. Xander rent richting de bal. Xander geeft een hoge lob. Wahib is nu in balbezit. Wahib haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Wells geeft de bal voor. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Macharaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 58%, USA 42%.
Al Maghrib - USA 0:2